Τρίτη, 18 Ιουν.
35oC Αθήνα

Ιωάννα Μάνδρου: Παραμένω στον ΣΚΑΪ για 15η χρονιά, δεν είμαι υπέρ των μετακινήσεων

Ιωάννα Μάνδρου: Παραμένω στον ΣΚΑΪ για 15η χρονιά, δεν είμαι υπέρ των μετακινήσεων

«Προτάσεις μού έχουν γίνει αρκετές κατά καιρούς, είναι λογικό και φυσικό» δηλώνει η Ιωάννα Μάνδρου.

Τόσο στην μακρόχρονη της συνεργασία με τον ΣΚΑΪ όσο και στο επερχόμενο τηλεοπτικό διαζύγιο του Γιώργου Παπαδάκη με την Μαρία Αναστασοπούλου αναφέρθηκε η Ιωάννα Μάνδρου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, το πρωινό της Πέμπτης (23.05.2024), στον Alpha. 

«Προτάσεις μού έχουν γίνει αρκετές κατά καιρούς, είναι λογικό και φυσικό. Παραμένω όμως στον ΣΚΑΪ για 15η χρονιά. Είμαι σταθερός άνθρωπος, δεν έχω τον χαρακτήρα των μετακινήσεων αλλά δεν χρειάστηκε κιόλας.

Επίσης, δεν υπήρξα ποτέ οπαδός του να κάνω εκπομπή. Τώρα θα μου πει κάποιος γιατί, διότι δεν θέλω ωστόσο να έχω αυτή την ευθύνη» ομολογεί, αρχικά, η δημοσιογράφος.

«Επειδή είμαι προσωπικά φίλη και με τον Γιώργο Παπαδάκη και με την Μαρία Αναστασοπούλου, αυτό το διαζύγιο νομίζω πως δεν είναι ένα διαζύγιο κατ’ αντιδικία που λένε και στα νομικά. Νομίζω ότι είναι διαζύγιο συναίνεσης.

Έχω ακούσει και γω το σενάριο να έρθει ξανά η Μαρία στον ΣΚΑΪ, γνωρίζω τις τελικές αποφάσεις του καναλιού.

Με μεγάλη χαρά εγώ θα αντιμετώπιζα την επάνοδο της γιατί και τότε που έφυγε, δεν ήμουν από εκείνους που είπα “αχ, τι καλά που φεύγεις”.

   

Και για την Εύα Αντωνοπούλου δεν ήθελα να φύγει, γενικά δεν είμαι υπέρ των μετακινήσεων χωρίς ιδιαίτερο λόγο” συμπλήρωσε, επίσης, η Ιωάννα Μάνδρου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις