Site icon NewsIT
09:21 Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2025

Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη για τον ξυλοδαρμό 13χρονης από συμμαθήτριά της: «Δηλαδή όταν μεγαλώσει τι θα γίνει;»

«Να κοιτάξετε λίγο τα κορίτσια σας οι μανάδες και οι πατεράδες» είπε στο σχετικό απόσπασμα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη

Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη σχολίασαν τις εικόνες που καταγράφηκαν στο Περιστέρι, με μια 13χρονη μαθήτρια, να δέχεται επίθεση από συνομήλική της. Το θύμα δέχθηκε επίθεση, μπροστά σε άλλα παιδιά, που τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα. Κανείς εκείνα τα δευτερόλεπτα δεν ενδιαφέρθηκε για να δώσει τέλος στο επεισόδιο.

Τόσο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος όσο και η Ανθή Βούλγαρη έδειχναν έντονα προβληματισμένοι από τις εικόνες βίας. Στο απόσπασμα που κάνει τον γύρο του ίντερνετ, ένα από τα κορίτσια αρχίσει να χτυπά, να φτύνει και να βρίζει μια 13χρονη λέγοντάς της: «ότι είναι πρώην της δεν στο είπε κανείς; Δεν στο είπε κανείς ότι είναι πρώην της; Μ…ρή, δεν στο είπε κανείς;».

«Αυτή αν μεγαλώσει, τι θα γίνει; Πού τα ακούν αυτά τα λόγια;», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος έμεινε άναυδος με τα πλάνα.

Στη συνέχεια, η Ανθή Βούλγαρη είπε: «Εγώ θα επιμείνω. Αυτά τα παιδιά μεγαλώνουν σε ένα σπίτι, υπάρχει μάνα και πατέρας. Και “μ…ρή”; Και “δεν ήξερες ότι είναι πρώην μου”; 13 χρονών μωρά; Ίσως η πολλή ελευθερία μας έχει κάνει κακό, δεν ξέρω».

Τότε, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος πρόσθεσε: «13 χρονών έχει και πρώην; Α’ Γυμνασίου! Να κοιτάξετε λίγο τα κορίτσια σας οι μανάδες και οι πατεράδες. Αυτό δεν είναι εικόνα. Αυτά τα αγρίμια για κάποιον λόγο γίνονται έτσι. 13 χρονών να μαλώνουν για πρώην; Δηλαδή όταν μεγαλώσει, τι θα γίνει;».

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version