Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

“Ιστορίες” για τους Στουρνάρα, Μητσοτάκη και Λεβέντη

“Ιστορίες” για τους Στουρνάρα, Μητσοτάκη και Λεβέντη

Έρχονται να ξετυλίξουν τις «Ιστορίες» τους. Όχι τις δικές τους, αλλά άλλων προσώπων και υποστηρίζοντας ότι θα τις παρουσιάσουν με το δικό τους τρόπο. Άλλωστε, όπως αναφέρεται και στο δελτίο Τύπου «υπάρχουν πάντα ιστορίες που κανείς δεν έχει αφηγηθεί κι επειδή όλες τις ιστορίες μπορεί κανείς να τις δει και να τις πει αλλιώς…»! 

Από αύριο λοιπόν οι Αλέξης Παπαχελάς, Παύλος Τσίμας και Σία Κοσιώνη θα παρουσιάζουν τις «Ιστορίες» τους θέλοντας να συγκεντρώσουν τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στην πρεμιέρα της καινούργιας εκπομπής οι «Ιστορίες» επικεντρώνονται σε τρία πρόσωπα: το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, το νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.
Έτσι ο Αλέξης Παπαχελάς συναντά το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, και συνομιλούν για τις διαπραγματεύσεις στην Ευρώπη, τα capital controls, τις προοπτικές της οικονομίας και τη θέση της Ελλάδας στην ευρωζώνη αλλά και για το πολιτικό σκηνικό.

Στο δικό του μέρος στις «Ιστορίες» ο Παύλος Τσίμας ακολούθησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις τελευταίες προεκλογικές μέρες, μίλησε μαζί του αλλά και με ψηφοφόρους και ιστορικά στελέχη του κόμματος, ενώ καταγράφει και την επόμενη μέρα μετά την εκλογή του ως νέος αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Τέλος η Σία Κοσιώνη συναντά τον Βασίλη Λεβέντη προσπαθώντας να ξετυλίξει τις άγνωστες πτυχές από την «Ιστορία» του πρόεδρου της Ένωσης Κέντρου.

Στην πρεμιέρα της αύριο, Τρίτη 12 Ιανουαρίου, στις 23.15 λοιπόν οι Αλέξης Παπαχελάς, Παύλος Τσίμας και Σία Κοσιώνη επικεντρώνονται στις «Ιστορίες» τριών προσώπων που έχουν απασχολήσει και θα μας απασχολήσουν και στο μέλλον, γράφοντας ο καθένας τη δική του ενότητα στην ιστορία της χώρας μας…! 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε