Site icon NewsIT

Κόντρες στα «Κλεμμένα όνειρα» και τους «Βασιλιάδες»!

23.02.2012 | 15:28
Κόντρες στα «Κλεμμένα όνειρα» και τους «Βασιλιάδες»!

Είναι και οι δύο πετυχημένες σειρές καθώς καταφέρνουν καθημερινά να κερδίζουν τους περισσότερους τηλεθεατές.

Γι’ αυτό και σας… αποκαλύπτουμε τις εξελίξεις στα σημερινά επεισόδια των καθημερινών σειρών του MEGA που όπως θα δείτε οι ήρωές τους είναι σε κόντρες.

Στις 7 το απόγευμα λοιπόν στα «Κλεμμένα όνειρα» ο Άρης λέει στην Άντα για το φάκελο που ανακάλυψε στα αρχεία του Βαλάτου. Ο Δημήτρης κατορθώνει να αποσπάσει από την Άρτεμη παράταση της διορίας, ισχυριζόμενος, ότι η Αλεξάνδρα είναι ψυχολογικά ασταθής και κινδυνεύει από την αποκάλυψη της αλήθειας. Η Χρύσα λέει στο Σταύρο ότι δεν είδε τη Μαρία καλά και ότι είχε πάει σε ένα γιατρό. Έπειτα λέει στη Μαρία για τη συζήτηση με το Σταύρο και την παροτρύνει να προχωρήσει το σενάριο με την ψεύτικη εγκυμοσύνη.

Η Μαντώ κλέβει για να βοηθήσει το Γιάννη. Το θέμα με τα γραπτά της Κρίστης που διέρρευσαν έχει προβληματίσει καθηγητές και παιδιά και πυροδοτεί την κόντρα μεταξύ του Σταύρου και του Άρη. Μία ανέλπιστη βοήθεια εμφανίζεται για το Σιμόν. Ο Μανώλης πλησιάζει τη Βίκυ αλλά αυτή είναι άρρηκτα δεμένη με τις αναμνήσεις της. Ο Σταύρος κατηγορεί τον Άρη για το θέμα της υποκλοπής των γραπτών του τεστ της Κρίστης. Τα δυο αγόρια έρχονται στα χέρια στο διάδρομο της σχολής. Ο Θεόφιλος επιπλήττει διακριτικά τον χτυπημένο Άρη και η Άννα, πιο έντονα το Σταύρο, ο οποίος όμως είναι πεπεισμένος ότι έχει δίκιο. Αργότερα λέει στην Άρτεμη ότι αποφάσισε να μιλήσει στην εκδήλωση για το Βαλάτο.

Κόντρες όμως, μεταξύ των ηρώων υπάρχουν και στους «Βασιλιάδες» αλλά σε πιο… κωμικό ύφος!
Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, στις 9 το βράδυ, η Χριστίνα δέχεται επισκέψεις από την Αμερική που όμως, δεν θα χαροποιήσουν κανέναν άλλο πέρα από τη Γιούλη! Αλέξης και Σόφη στο Λονδίνο, κάθε άλλο παρά ειδυλλιακά περνάνε. Η Σόφη μένει συνέχεια μόνη της με αποτέλεσμα να τα βροντήξει και να φύγει.

Η Νεφέλη αντιμετωπίζει το γνωστό μας προβληματισμό («μήπως δεν διάλεξα σωστά;») και ο Αιμίλιος βασανίζεται από την επιθυμία του για τη Λίζα και αποφασίζει ν’ απευθυνθεί σε έναν «ειδικό». Η Γιούλη θεωρεί πως πλέον με την άφιξη του Μάικ όλα έχουν ηρεμήσει, αλλά μια επίσκεψή της στην εταιρία θα της γκρεμίσει όλα της τα όνειρα.

Να διευκρινίσουμε ότι δεν αναφερθήκαμε στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Είναι στιγμές» αφού σήμερα δεν θα προβληθεί καθώς στην ώρα της το κανάλι του Αμαρουσίου θα μεταδώσει νωρίτερα (στις 18:40) το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μαρία Χούκλη. Αμέσως μετά θα μεταδοθούν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του Europa League, μεταξύ ΠΑΟΚ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ..

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version