Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κόντρες, τετ α τετ Βαλαβάνη – Βασάλου και ο…μαύρος σκορπιός στο χθεσινό Survivor! [vids]

Κόντρες, τετ α τετ Βαλαβάνη – Βασάλου και ο…μαύρος σκορπιός στο χθεσινό Survivor! [vids]

Η μεγάλη κόντρα των Διασήμων και των Μαχητών δεν τελείωσε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Δείτε ποιοι νίκησαν το έπαθλο… καθαριότητας και διαμονής σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο, και όλα όσα έγιναν χθες.

Το Survivor πλησιάζει στην τελική του ευθεία, και οι κόντρες συνεχίζονται ανάμεσα στους Μαχητές και τους Διάσημους. Χθες, στο επεισόδιο του Survivor, οι δύο ομάδες πάλεψαν για ένα πολυπόθητο έπαθλο που το στερούνται 3μιση ολόκληρους μήνες. Δείτε τι είπαν Διάσημοι και Μαχητές για την κόντρα τους, που από ό,τι φαίνεται κανείς δεν λέει να αφήσει πίσω του…

Πώς ξεκίνησαν όλα

Αφορμή ήταν το αγώνισμα της Τρίτης 23/5. Στην πρώτη τελική αναμέτρηση της κούρσας που καθόρισε τη νίκη, κατάφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος να βάλει πιο γρήγορα 3 πετυχημένες βολές στον στόχο, όμως δεν ακολούθησε τον κανόνα του παιχνιδιού να πατήσει το πόδι του σε ένα ξύλο της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να κάνει ένσταση ο μισθοφόρος που το παρατήρησε και να “φάει” πέναλτι. Έτσι, Μάριος και Ντάνος ξαναέκαναν την κούρσα. Στην δεύτερη αναμέτρηση ο Μάριος κατάφερε να χαρίσει τον πόντο στην ομάδα του. Το γεγονός αυτό ενόχλησε τους Διάσημους.

Αυτή η διαφωνία τούς απομάκρυνε πολύ και οι δύο ομάδες  του Survivor δεν ήθελαν να έχουν καμία επαφή η μία με την άλλη. Και στο χθεσινό επεισόδιο, αρχικά, φάνηκε ότι κανείς δεν ξεκίνησε να κάνει το πρώτο βήμα για να συμφιλιωθούν οι δύο ομάδες. “Με την Ευρυδίκη και με όλους τους παίκτες δεν έχουμε πολλά πάρε δώσε μετά τις κόντρες που δημιουργήθηκαν”, είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του Survivor.

Τα πιτάκια δεν ένωσαν όλους τους παίκτες αλλά την Βαλαβάνη με τον Βασάλο!

Λίγο αργότερα όμως, οι Μαχητές φάνηκαν πρόθυμοι να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές, με τη βοήθεια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Με αφορμή τη καλή σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με την Σάρα Εσκενάζυ, οι Μαχητές πρόσφεραν τα δικά τους πιτάκια μέσω της αθλητικογράφου, στην ομάδα των Διασήμων. Οι Μαχητές είχαν μαγειρέψει παραπάνω πιτάκια για να τα δώσουν στους Διάσημους και να τεθούν και πάλι νέες βάσεις για μια σχέση που μπορεί να μην είναι φιλική, αλλά πάνω από όλα πρέπει να χαρακτηρίζεται από αλληλοσεβασμό και εκτίμηση.

Ο Μπο δεν δέχτηκε καν να δοκιμάσει, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού, να μην ξαναπάει εκεί η Βαλαβάνη, ενώ Κοκκινάκης και Χρανιώτης δοκίμασαν, αλλά δεν τους άρεσε η κίνηση των Μαχητών. Όλοι από την ομάδα των Διασήμων επέμεναν ότι οι μεταξύ τους σχέσεις, δεν θα βελτιωθούν σοβαρά με αυτόν τον τρόπο. “Δεν μισώ κανέναν αλλά έχω άποψη για όλους! Ελπίζω με τον καιρό να είναι πιο πολιτισμένα τα πράγματα μεταξύ μας”, είπε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Εντωμεταξύ, και άλλο προχώρησε η σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αφού οι δυό τους κάθισαν για αρκετή ώρα στην παραλία και μίλησαν για το τι κάνανε σήμερα στην παραλία τους. “Για πες τι λέγατε εκεί με την Ευρυδίκη;”, ρώτησε ο Αναγνωστόπουλος τον Βασάλο, με τον ίδιο να του απαντά ότι, η ίδια επιθυμεί να αφήσουν πίσω τις κόντρες και να μην κρατήσει καιρό αυτή η παρεξήγηση των δύο ομάδων. “Στον αγώνα πρέπει να είμαστε εχθροί, το παιχνίδι πρέπει να έχει ανταγωνισμό”, απάντησε από την άλλη, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

«Δεν μπορώ να προσποιούμαι. Αυτό που θέλω είναι όταν έχουμε καλή διάθεση εδώ, να την έχουμε και στα παιχνίδια. Θα κάθονται εδώ πέρα αγκαλιά να ταΐζει ο ένας τον άλλον στο στόμα και θα πηγαίνουμε εκεί και θα έχουμε πονηράδες;», αναρωτήθηκε ο Ντάνος από το αντίπαλο… στρατόπεδο, μετά το τετ α τετ της Βαλαβάνη με τον Βασάλο και την κίνηση των Μαχητών με τα πιτάκια, συνταγή που ο ίδιος άλλωστε “εφηύρε” στο παιχνίδι!

Η μέρα ξεκούρασης, μέρα άσκησης και τραγουδιού!

Το επεισόδιο της Κυριακής, έδειξε τι έκαναν Μαχητές και Διάσημοι την μέρα ξεκούρασης τους, πριν το απαιτητικό αγώνισμα. Πολλές φορές έχουν δηλώσει οι παίκτες ότι, αντί να κάθονται όλη την μέρα στην καλύβα ξαπλωμένοι, προτιμούν να κάνουν πράγματα για να περνάει η ώρα τους και να ανεβαίνει η ψυχολογία τους. Έτσι, αντί να κάτσουν να ξεκουραστούν, οι Μαχητές έφτιαξαν το δικό τους “γυμναστήριο”, σαν και αυτό που είχαν ήδη οι Διάσημοι.

“Έχω πληρώσει εγγραφή στο άλλο γυμναστήριο, των Διασήμων, για τρεις μήνες, αλλά αν μαρέσει και αυτό, θα κάνω και σε αυτό”, δήλωσε χαριτολογώντας ο Γιάννης Σπαλιάρας που φαίνεται ότι μπορεί να έχει μείνει μισός από την πείνα, αλλά την γυμναστική του, θέλει να την κάνει!

Οι Διάσημοι από την άλλη, δεν κόπιασαν για κάποια ξύλινη κατασκευή ή για κάποια επίπονη γυμναστική, αλλά πέρασαν τη μέρα τους λίγο πιο καλλιτεχνικά… Χάρη στη κιθάρα που τους είχε αφήσει στο προηγούμενο επεισόδιο ο Σάκης Ρουβάς, σύνθεσαν τα δικά τους τραγούδια. Μπο και Χρανιώτης έβγαλαν τραγούδια, με θέμα, τι άλλο… το φαγητό. “Η δισκογραφία πίσω στην Ελλάδα θα τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες”, δήλωσε ο Μπο για το… στιχουργικό ταλέντο του Γιώργου Χρανιώτη.

Το τσίμπημα του σκορπιού…

Και ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα και οι παίκτες ετοιμαζόντουσαν να πέσουν για ύπνο προκειμένου να μαζέψουν δυνάμεις για το αυριανό τους αγώνισμα, ο Γιάννης Σπαλιάρας τάραξε την ηρεμία τους! “Άι, άι, άι”, φώναζε ο Σπαλιάρας μέσα στη μέση της νύχτας, αφού τον τσίμπησε σκορπιός στην πλάτη. Η άμεση επέμβαση του γιατρού τον καθησύχασε και παρέχοντας του τις πρώτες βοήθειες, ένιωσε καλύτερα ενώ ο ανυπόφορος πόνος σταμάτησε.

Όλοι οι παίκτες βρίσκονταν στο πλευρό του και συζητούσαν πώς κατάφερε ο σκορπιός να περάσει μέσα από την μπλούζα του. “Ο σκορπιός πάντως πρέπει να ήταν θηλυκός, αφού διάλεξε τον Σπαλιάρα”, είπε ο Σάκης Τανιμανίδης για να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα, λίγο πριν οι παίκτες ξεκινήσουν να παλεύουν στο ματς. Μετά την περιπέτειά του πάντως, το γνωστό μοντέλο δήλωσε ότι είναι έτοιμο για όλα και θα καταθέσει την ψυχή του στο αγώνισμα, με παραπάνω αντισώματα…

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα για το Survivor.

Το αγώνισμα και το έπαθλο

Στο προηγούμενο ματς νίκησαν οι Διάσημοι και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μηνύματα με πρόσωπα της οικογένειάς τους. Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για ένα έπαθλο που είχαν και οι δύο πολύ ανάγκη. Ύστερα από τοσους μήνες κάτω από αντίξοες συνθήκες επιβίωσης και υγιεινής, οι δύο ομάδες πάλεψαν για μια κούρα φροντίδας και ομορφιάς. Το έπαθλο που διεκδίκησαν ήταν μια μέρα καθαριότητας, περιποίησης και διαμονής σε ξενοδοχείο σπα, με άφθονο φαγητό, μασάζ και καλλυντικά περιποίησης για αναζωογόνηση και τόνωση του οργανισμού.

Οι παίκτες καλούνταν να περάσουν από 2 τούνελ, πολλά εμπόδια με ξύλινες πόρτες και σχοινιά, ενώ ήταν η πρώτη φορά που έπρεπε να συμπληρώσουν 2 αντί 1, παζλ. Ο πόντος καθοριζόταν στον παίκτη που θα έσπαγε πιο γρήγορα με μια μεγάλη σφεντόντα, 3 τζάμια για τους άνδρες, 2 για τα κορίτσια.

Από την αρχή το προβάδισμα το είχαν οι Μαχητές. Παρά την προσπάθεια των Διασήμων τελικά δεν τα κατάφεραν, και οι Μαχητές κέρδισαν με 10 – 5 χάρη στις πετυχημένες βολές του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στο ματς έναντι του Μπο. Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο “τρελός Κύπριος” αφιέρωσε τη νίκη στον πατέρα του. Για την επίδοση τους ξεχώρισαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από τους Μαχητές, ενώ από τους Διάσημους καλή προσπάθεια έκαναν ο Κώστας Κοκκινάκης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Το σπα… τα ‘σπασε!

Οι Μαχητές μεταφέρθηκαν σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο και το διασκέδασαν και με το παραπάνω! Βούτηξαν στο τζακούζι, στο σπα του δωματίου, έπλυναν τα δόντια τους και έκαναν μασάζ. Μάλιστα απόλαυσαν μπάνιο με ζεστό νερό και σαμπουάν, ύστερα από καιρό, αφού η τελευταία φορά που έκαναν, ήταν στο πάρτι της ένωσης. “Καμία σχέση το ένα μασάζ (που είχαν παλαιότερα κερδίσει οι Διάσημοι) με το άλλο. Εδώ, ήταν πολύ καλύτερο. Στο προηγούμενο ήταν αμέσως μετά το αγώνισμα, πολύ πιο λίγης διάρκειας, ενώ τώρα ήταν όμορφη η μουσική, ο χώρος πιο χαλαρωτικός και μου το έκανε γυναίκα…”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας για το μασάζ στην κάμερα του Survivor.

Στη συνέχεια, οι 5 παίκτες απόλαυσαν ένα απίστευτο φαγοπότι με μακαρόνια, πατάτες, κάθε λογής κρέατα και το μενού τούς… αποτελείωσε με γλυκό από σοκολάτα. Χορτάτοι λοιπόν οι Μαχητές πήγαν στα δωμάτιά του ξενοδοχείου για να απολαύσουν μετά από καιρό έναν… κανονικό ύπνο σε μεγάλο κρεβάτι. Μια εμπειρία που βέβαια είχαν την ευκαιρία να ζήσουν και σε προηγούμενο έπαθλο, όταν είχαν κερδίσει τη διαμονή σε βίλα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το πρωί τούς περίμενε πρωινό με πιάτο… την όμορφη θέα από το μαγευτικό τοπίο του Άγιου Δομίνικου.

Πότε θα αρχίσουν να παίζουν ατομικά

Μια φωτογραφία που έκανε τις τελευταίες μέρες τον γύρο του ίντερνετ από μέλος της παραγωγής του παιχνιδιού, κάνει γνωστή την ένωση των δύο ομάδων, η οποία αναμένεται πολύ σύντομα. Τα σήματα και τα χρώματα διασήμων και μαχητών είναι ενωμένα σε μια κοινή μπαντάνα και ο καθένας μάχεται πια για τον εαυτό του, σε ακόμη πιο δύσκολα αγωνίσματα αλλά ακόμη πιο ενδιαφέροντα έπαθλα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε προηγούμενα τούρκικα Survivor, στα ατομικά πια αγωνίσματα, το έπαθλο είναι αυτοκίνητο, ταξίδια και ακριβά αντικείμενα που ξεπερνούν τη φαντασία των παικτών.

Αναμένουμε σήμερα Δευτέρα 29/5, το επόμενο συγκλονιστικό επεισόδιο του Survivor με το πιο σημαντικό έπαθλο, αυτό της ασυλίας.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι ζαβολιές Ντάνου έφεραν αποκαλύψεις! Ο κλέψας του κλέψαντος! [vids]

Survivor Βασάλος: Τσιμπημένος με Βαλαβάνη! Τσίγκλισμα με την αντίζηλο! [vid]

Survivor Αγγελόπουλος: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Διάσημου Μαχητή

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε