Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Κώστας Αναγνωστόπουλος – Survivor: “Η μούντζα ήταν πιο πολύ χιουμοριστικό” [vids]

Κώστας Αναγνωστόπουλος – Survivor: “Η μούντζα ήταν πιο πολύ χιουμοριστικό” [vids]

Στο Survivor Panorama βρέθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Τι εξομολογήθηκε για τον καβγά του με τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Panorama ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο παίκτης που δεν κατάφερε να περάσει στον ημιτελικό, μίλησε για όσα πέρασε από την αρχή του παιχνιδιού έως και σήμερα. Την παρουσία όμως έκλεψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος εμφανίστηκε στο πλατό και είπε την άποψή του για τον μισθοφόρο.

Το “ντου” του Μπογδάνου

«Είσαι για μένα ο έλεγχος ψεύδους, ποζεριάς και υποκρισίας. Συγχαρητήρια! Θέλω να εκφράσω το θαυμασμό και τα συγχαρητήριά μου! Είστε από τους ελάχιστους αληθινούς, πώς το κάνετε; Είστε απίστευτα ευγενικός, μου μιλήσατε στον πληθυντικό, όλοι οι άλλοι κατευθείαν στον ενικό! Τον Αγγελόπουλο πώς τον τρως; Δεν θέλω να μειώσω τα προσόντα τα φυσικά σου, αλλά απορώ πώς βρίσκεις τη δύναμη να καταπίνεις υπεραθλητές. Είναι ο μόνος που μετά το Πάσχα σε μια ακρούλα ψέλλισε Χριστός Ανέστη και όχι χρόνια πολλά!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπογδάνος.

“Μπορεί να μου κόστισε ο τσακωμός με τον Σπαλιάρα”

Ο πρώην παίκτης του Survivor δε δίστασε να μιλήσει και για τον πρόσφατο καβγά του με τον Γιάννη Σπαλιάρα, που στο τελευταίο αγώνισμα υποστήριζε τον Αγγελόπουλο, αντί τον “πειρατή”. Ο Αναγνωστόπουλος ομολόγησε: “Ήμουν δίκαιος με όλα τα παιδιά και σε όλα τα πράγματα. Αν αδίκησα κάποιον μπορεί να ήταν κάποιος τσακωμός ή κάποια ένταση που προήλθε από την έλλειψη φαγητού, τη συγκατοίκηση με άλλους. Η μούντζα ήταν πιο πολύ χιουμοριστικό. Φυσικά κάποια πράγματα παρεξηγούνται, αν δεν τα εξηγήσεις. Μπορεί να μου κόστισε αυτό, αλλά δεν με πειράζει καθόλου”.

Και συνέχισε: “Ο Γιάννης δεν παρεξηγήθηκε τόσο πολύ. Το συζητήσαμε, μου είπε και αυτός συγγνώμη. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Καταλαβαίνει και αυτός και εγώ πως η έλλειψη φαγητού και τα νεύρα, μπορεί να ξεφύγουμε ώρες-ώρες. Πιστεύω είμαι δύο μεγάλα παιδιά, το συζητήσαμε, τελείωσαν όλα εκεί και ανυπομονώ να τον δω. Στεναχωρήθηκα γιατί με τον Γιάννη είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις…”, είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης που αποχώρησε πριν τον ημιτελικό του Survivor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Όσο για τον λόγο που ψήφισαν οι Μαχητές τον Ντάνο για να πάει στην ομάδα των Διασήμων…

«Ο Ντάνος είχε λίγο παραπάνω ηγετικές τάσεις στην αρχή στο παιχνίδι. Όταν είμαστε 13 παιδιά και δεν γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον και κάποιος θέλει να επιβληθεί κατευθείαν, μας κακοφάνηκε κάπως. Κι εμένα μου κακοφάνηκε. Κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα, αλλά δεν θέλησα να επιβληθώ σε κάποιον. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακό, ήταν έτσι ο Ντάνος. Ήταν πιο δυναμικός, ήθελε να είναι εκεί μπροστά. Θεωρητικά είναι αυτό που αντιμετώπισαν και οι Διάσημοι στην αρχή. Αυτό ήταν το βασικό, έτσι τον ψηφίσαμε. Μπήκε στην άλλη ομάδα και όπως φαίνεται τα κατάφερε μια χαρά και αυτός και εμείς βέβαια. Μείναμε μόνο οι Μαχητές, οπότε είναι σαν να έγιναν όλα δίκαια».

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor 4/7: Χαμός! Όλοι οι παίκτες στον ημιτελικό!

Survivor: Η αποχώρηση του Αναγνωστόπουλου και το “πέσιμο” Ντάνου και Μάριου σε καυτές τουρίστριες [vids]

Survivor Βασάλος: Αυξάνεται συνεχώς το κοινό του! Απειλή για Μάριο!

Survivor – Βαλαβάνη: Για ποιον έκανε καρδούλες στην άμμο [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε