Πέμπτη, 29 Φεβ.
16oC Αθήνα

Κώστας Τσουρός και Νόνη Δούνια κατά Γιώργου Νταλάρα: «Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια»

Κώστας Τσουρός και Νόνη Δούνια κατά Γιώργου Νταλάρα: «Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια»

Την επίθεση που εξαπέλυσε ο Γιώργος Νταλάρας κατά των δημοσιογράφων σχολίασε ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή του λέγοντας μεταξύ άλλων πως «αν τον προσβάλλει η δουλειά των δημοσιογράφων, να ψαχτεί ο ίδιος, γιατί τα παιδιά πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους».

Ο Γιώργος Νταλάρας ενοχλήθηκε από τα τηλεοπτικά συνεργεία που τον περίμεναν το βράδυ της Παρασκευής (19.1.2024) έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, στον οποίο παραχώρησε συνέντευξη, προχωρώντας σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα σε βάρος τους, γεγονός που ενόχλησε τον Κώστα Τσουρό. 

«Εμένα με θλίβει πάρα πολύ που ένας καλλιτέχνης αυτού του βεληνεκούς, με αυτή την πορεία, τοποθετείται με αυτό τον τρόπο, απαξιωτικά και με ταμπέλες απέναντι σε οποιονδήποτε άνθρωπο και κλάδο. Το θεωρώ άκομψο και ασεβές. Επίσης, ως μητέρα, ως γυναίκα, κόρη, αδερφή, θεία, θέλω να πιστεύω ότι η κοινωνία προχωράει και έχουμε περάσει πια την εποχή όπου ο άντρας κατείχε τον πρώτο λόγο, γιατί θίγει και αυτά τα θέματα», ανέφερε αρχικά η Νόνη Δούνια

«Θα ήθελα από έναν άνθρωπο που αποτελεί πρότυπο για όλους και προβάλλει το ήθος, τον σεβασμό και ευγένεια, να το κάνει και ο ίδιος. Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ άκομψη στιγμή για τον Γιώργο Νταλάρα, εμένα με βρίσκει πάρα πολύ αντίθετη. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή και δεν θεωρώ ότι μπορούμε να απαξιώνουμε κανένα», συμπλήρωσε.

Παίρνοντας τον λόγο, ο Κώστας Τσουρός παρατήρησε από την πλευρά του:

«Μισό λεπτό, ποιος κρεμάει στα μανταλάκια τον Γιώργο Νταλάρα; Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια με αυτά που είπε. Όταν ένας άνθρωπος που είναι σε αυτό το επίπεδο βγαίνει και κατακρίνει έτσι τα παιδιά που τον περιμένανε για μια δήλωση, αν θέλει, δε του βάλανε το μαχαίρι στον λαιμό. Ποιος τον εκβίασε και πως;».

«Αν δεν θέλει, δεν απαντά και φεύγει μια χαρά ευγενικά. Από εκεί και πέρα εγώ ξέρω ότι έκατσε εκεί 10 λεπτά και λέει όλα αυτά για τα παιδιά. Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια. Έθιξε κάποια ζητήματα που ενδεχομένως να πρόσβαλλαν κάποιους ανθρώπους. Πόσος φορές έχει δώσει συναυλία ή έχει δουλέψει κάπου και έχουν πει συνάδελφοι να πάνε και αρνείται;

 

Πάντα λέγανε ότι δεν κάνει δηλώσεις, να τα λέμε όλα. Έχει δώσει προγραμματισμένες συνεντεύξεις, όταν θέλουν οι δημοσιογράφοι να πάνε να μιλήσει για τη δουλειά του, από τις δημόσιες σχέσεις λένε: όχι δε κάνει δηλώσεις», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.

«Είπε, επίσης, ότι “αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε”. Εγώ θα πω ότι, αν τον προσβάλλει η δουλειά των δημοσιογράφων, να ψαχτεί ο ίδιος, γιατί τα παιδιά πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους. Και καταλήγοντας είπε ότι σε λίγο θα ψάχνουν τα σκουπίδια για να βρουν σκουπίδια. Αν θεωρεί τις απόψεις του σκουπίδια, υπάρχει θέμα», κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.

Media Τελευταίες ειδήσεις