Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Λάκης Γαβαλάς: Έγινα ήρωας γιατί άντεξα τη φυλακή και τις κακουχίες

Λάκης Γαβαλάς: Έγινα ήρωας γιατί άντεξα τη φυλακή και τις κακουχίες

«Τι χαζομάρα είναι αυτή; Στέλνεις έναν τέτοιο άνθρωπο στη φυλακή;», λέει ο Λάκης Γαβαλάς.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real και την Κορύνα Μαντάγαρη έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη φυλάκισή του.

Δεν είναι εύκολο πράγμα το να δημιουργήσεις μια αυτοκρατορία και να βρεθείς μετά στη φυλακή. Πώς διατηρήσατε την ψυχή και το μυαλό σας στη θέση τους;

Καθόλου εύκολο δεν είναι. Αλλά, όταν κάποιος είναι καθαρός και έχει δώσει ψωμί σε 300 άτομα και δεν έχει κάνει λαμογιές, δεν έχει πάρει λεφτά από το χρηματιστήριο, δεν παίζει στο καζίνο, κάτι σημαίνει. Είχα πιστώσει τους πελάτες μου, οι οποίοι, λόγω κρίσης, αδυνατούσαν να πληρώσουν τον ΦΠΑ τους, αλλά εγώ ήμουν ο υπεύθυνος γιατί δεν τον απέδιδα.

Οι πολιτικοί έρχονται και παρέρχονται, έχουν συνοδείες με πολλά περιπολικά γύρω τους, πηγαίνουν ταξίδια με ιδιωτικά αεροπλάνα και δεν φέρνουν πίσω κανένα καλό συμβόλαιο, όπως έκανα εγώ, το οποίο εξελίσσει τη χώρα. Αυτά είναι καταγεγραμμένα όλα, δεν σας τα λέω για να τα πω. Είχα κάνει τις εταιρίες και έπαιρνα όλους τους σχεδιαστές στη βίλα μου στη Μύκονο και έκανα πάρτι μέσα από τα οποία αναδείκνυα την Ελλάδα.

Τους πήγαινα στη Δήλο, στην Τήνο, για να καταλάβουν ότι η Ελλάδα είναι ένα μέρος που μπορούν να εμπιστευτούν και να κάνουν επενδύσεις. Αυτό δεν αξιολογήθηκε. Στέλνεις φυλακή έναν τέτοιο άνθρωπο για τον οποίο δεν έχεις και αντικαταστάτη να σε εκπροσωπήσει διεθνώς; Τι χαζομάρα είναι αυτή; Έγινα ήρωας γιατί άντεξα τη φυλακή και τις κακουχίες, αντί να γίνω ήρωας γιατί είμαι ένας καλός άνθρωπος και πολύ ικανός στη δουλειά μου.

Media Τελευταίες ειδήσεις