Τετάρτη, 22 Μαΐ
24oC Αθήνα

Μάγισσα: Το τελευταίο επεισόδιο αποκάλυψε το teaser της 2ης σεζόν με τη Μαρία Κίτσου

Μάγισσα: Το τελευταίο επεισόδιο αποκάλυψε το teaser της 2ης σεζόν με τη Μαρία Κίτσου

Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς «Μάγισσα», το βράδυ της Δευτέρας (15.04.2024) αποκάλυψε την πρωταγωνίστρια του δεύτερου κύκλου: τη Μαρία Κίτσου!

Το είχε προαναγγείλει ο σκηνοθέτης της «Μάγισσας», Λευτέρης Χαρίτος, μιλώντας στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα. Και το teaser του δεύτερου κύκλου, που θα έχει τίτλο «Φλεγόμενη Καρδιά», ήρθε μετά τους τίτλους τέλους.

Η μοναδική από το καστ που έχει «κλείσει» μέχρι στιγμής για τον νέο κύκλο της Μάγισσας είναι η Μαρία Κίτσου. Κι εκείνη κυριαρχεί στο teaser.

Πριν όμως στις οθόνες εμφανιστεί η Μαρία Κίτσου και ο τίτλος της νέας σεζόν, το τηλεοπτικό κοινό είχε δει τον «Μισέλ» να είναι σε μια σπηλιά και να ψάχνει το θησαυρό και βρίσκει ένα δοχείο με μια καρδιά, η οποία ξαφνικά αρχίζει να χτυπά.

Αμέσως, στην οθόνη εμφανίστηκε μια γυναίκα με βενετσιάνικη μάσκα, την οποία όταν κατεβάζει, αποκαλύπτεται η Μαρία Κίτσου.

«Είναι διαφορετική ιστορία και άλλης λογικής. Είναι πολύ πιο “crime” ιστορία, πιο εσωτερική, η μαγεία παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Επειδή αναφερόμαστε στην Ενετοκρατία, υπάρχουν πρωταγωνιστικοί ρόλοι που έρχονται από τη Βενετία γιατί υπάρχει ιταλικό στοιχείο.

Όλοι οι ηθοποιοί στο δεύτερο κύκλο θα είναι άλλοι. Μόνο τη Μαρία Κίτσου έχουμε κλείσει για την ώρα, κανέναν άλλο», είπε ο Λευτέρης Χαρίτος.

Η νέα σεζόν της «Μάγισσας» έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1. 

Media Τελευταίες ειδήσεις