Σάββατο, 24 Φεβ.
14oC Αθήνα

Μαριάννα Πολυχρονίδη: Δεν ήξερα ότι θα «σκοτωθώ» τον Γενάρη στον Έρωτα Φυγά

Μαριάννα Πολυχρονίδη: Δεν ήξερα ότι θα «σκοτωθώ» τον Γενάρη στον Έρωτα Φυγά

“Το δικό μου συμβόλαιο ήταν μέχρι τον Ιούνιο” εξηγεί, με νόημα, η Μαριάννα Πολυχρονίδη

Για την πρόωρη αυλαία της καθημερινής σειράς του OPEN, “Έρωτας φυγάς” κλήθηκε να μιλήσει η Μαριάννα Πολυχρονίδη στον αέρα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” το μεσημέρι του Σαββάτου αποκαλύπτοντας πως η ίδια είχε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο.

“Είναι σαφέστατα άδικο και αυτό το αισθανόμαστε από την άποψη του ότι χάνουμε τη δουλειά μας, γιατί ναι μεν είχαν συμφωνηθεί τα 110 επεισόδια αλλά αυτό συμβαίνει πάντα. Δηλαδή είναι λόγο σχετικό μιας και το κάνουν αυτό πάντα τα κανάλια.

Στην αρχή συμφωνούν για110 επεισόδια αλλά, με δεδομένο ότι η σειρά έρχεται από πέρυσι και κάνει αυτά τα νούμερα τηλεθέασης, ήταν δεδομένο ότι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους.

Εφόσον, όχι μόνο δεν έπεσαν τα νούμερα, αλλά μεταφέρθηκε σε μια πολύ πιο δύσκολη ζώνη και τα νούμερα κατάφεραν να κρατηθούν εκεί που ήταν και πέρσι” σημείωσε χαρακτηριστικά η γνωστή πρωταγωνίστρια.

“Θέλω να πω, επειδή παρακολούθησα και άλλους συναδέλφους που έχουν βγει, ανάλογα και με τις ιστορίες του καθενός, τα συμβόλαια μας ήταν διαφορετικά.

Για παράδειγμα, το δικό μου συμβόλαιο ήταν μέχρι τον Ιούνιο.  Εγώ δηλαδή δεν ήξερα ότι θα “σκοτωθώ” τον Γενάρη, άρα δεν θα συνεχίσω. Ήξερα ότι θα συνεχίσω μέχρι τον Ιούνιο όπως και πάρα πολλοί άλλοι συνάδελφοι. Άρα δεν είναι ότι “κάναμε μέχρι το συμφωνημένο” γιατί για κάποιους από εμάς, όχι, δεν κάναμε μέχρι το συμφωνημένο. Κάναμε μέχρι τα μισά του συμφωνημένου”.

“Η εταιρεία παραγωγής έχει φερθεί απέναντι μας, όχι μόνο άψογα, αλλά δεν έχει καμία εκκρεμότητα προς εμάς. Από ότι ξέρω υπάρχουν εκκρεμότητες ανάμεσα στο κανάλι και την εταιρεία παραγωγής.

Οι “Αργοναύτες” μας πληρώνουν πάντα στην ώρα μας, είναι πάρα πολύ εντάξει απέναντι μας και τώρα μάθαμε ότι έχουν οικονομικό θέμα με το κανάλι” τόνισε  η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Media Τελευταίες ειδήσεις