Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Δόξα τω Θεώ έχω πέσει πάρα πολλές φορές και έχω σηκωθεί

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Δόξα τω Θεώ έχω πέσει πάρα πολλές φορές και έχω σηκωθεί

Από καρδιάς μίλησε η Μαρίνα Λαμπροπούλου στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Στην εκπομπή Όλα Γκουντ και τη δημοσιογράφο Ελένη Καρποντίνη παραχώρησε συνέντευξη η Μαρίνα Λαμπροπούλου όπου και εστίασε στην προσωπική της ζωή και τον μονάκριβο γιο της.

“Κάποια στιγμή ήρθε ο γιος μου στην ζωή και αποφάσισα μετά από δυο χρόνια, αφού τον μεγάλωνα στην Αθήνα μόνη μου, να πάω να στηρίξω τον σύντροφο μου και φυσικά το παιδί που ένιωθε περίεργα όταν έβλεπε τις φωτογραφίες με τον πατέρα του.

Στη συνέχεια, δόξα τω Θεώ έχω πέσει πάρα πολλές φορές και δόξα τω Θεώ έχω σηκωθεί. Δεν το βάζω κάτω. Κάποιες φορές, όταν το δάκρυ έφευγε, ο μικρός το καταλάβαινε”.

“Επειδή είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί και έχει την ανάγκη μιας ανδρικής παρουσίας νομίζω ότι σιγά σιγά ίσως και να τον κέρδιζε αυτός ο έξυπνος άνθρωπος.

Ποτέ δεν ξέρεις” εξομολογήθηκε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

“Κάθε ένας στη θέση του στο DWTS είναι αξιόλογος. Αν είχαμε δηλαδή ίντριγκες και συνέχιζα να παίρνω την ατάκα που άκουγα, θα γινόταν…

Αν ήθελα θα το έκανα αλλά υπάρχει και μια σχολή χορού και, αν κλείσουν τα φώτα της δημοσιότητας, εγώ αυτό είναι που αγαπώ και πρεσβεύω και προσπαθώ για να μεγαλώσω το παιδί μου” συμπλήρωσε η Μαρίνα Λαμπροπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλί Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις