Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης Survivor: Το μόντελινγκ και η ξέφρενη ζωή!

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης Survivor: Το μόντελινγκ και η ξέφρενη ζωή!

‘Αγνωστες πτυχές της ζωής του μαχητή του Survivor, Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. Τι έκανε το φαβορί για τον τελικό, πριν μπει στο παιχνίδι και κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Μαχητής. Αληθινός. Παθιασμένος. Δίκαιος. Αγωνιστής. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι από τους παίκτες του Survivor που έχει ξεχωρίσει και το τηλεοπτικό κοινό λατρεύει να χαζεύει τον “τρελό Κύπριο” τόσο στα αγωνίσματα όσο και στη συμβίωση. Τι άλλο όμως γνωρίζετε για τον Μάριο;

“Ο Μάριος Ιωαννίδης είναι 30 χρονών και είναι από την Κύπρο. Είναι γυμναστής και εκπαιδευτής καταδύσεων, ενώ έχει εργαστεί και ως μοντέλο. Ασχολείται ιδιαίτερα με την κολύμβηση και την ποδηλασία. Είναι δραστήριος και πεισματάρης. Αυτό που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι είναι η εκπαίδευση που έχει στις καταδύσεις και στα αθλήματα με τα οποία ασχολείται. Αποφάσισε να συμμετάσχει στο survivor για την εμπειρία”. Κάπως έτσι παρουσιάζεται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ για το Survivor. Όμως, το τηλεοπτικό κοινό βλέπει πολλά παραπάνω…

Καταγωγή και σπουδές

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Ο πατέρας του, Πρίαμος και η μητέρα του, Λία, με καταγωγή από Λευκωσία και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, είναι γνωστοί και διαπρεπείς γυμναστές και ιδιαίτερα αγαπητοί καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα για το Survivor.

Έχει σπουδάσει γυμναστής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής καταδύσεων, ενώ έχει εργαστεί και ως μοντέλο. Ασχολείται ιδιαίτερα με την κολύμβηση, την ποδηλασία, την πετόσφαιρα και την αντισφαίριση.

Το πάθος για τα αθλήματα και η ξέγνοιαστη ζωή του

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είχε μια ξέγνοιαστη ζωή πριν το παιχνίδι του Survivor. Η αγάπη του η μεγάλη ήταν τα αθλήματα και πάντα του άρεσε να δοκιμάζει και κάτι καινούργιο. Λάτρευε τη θάλασσα αλλά και τα αθλήματα στο βουνό.

Όταν έβρισκε χρόνο για τον εαυτό του, ο παίκτης των Μαχητών απολάμβανε να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του και να περνά πολύτιμο χρόνο μαζί τους αλλά και να διασκεδάζει με τους κολλητούς του φίλους σε γνωστά κλαμπς και νυχτερινά κέντρα της Κύπρου. Εκεί, μάλιστα ήταν ήδη διάσημος αφού το μόντελινγκ του είχε δώσει την ευκαιρία να προβάλλεται δημόσια σε πασαρέλες, περιοδικά και εκπομπές της τηλεόρασης.

Από την πρώτη στιγμή ο “τρελός Κύπριος” αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Οι τηλεθεατές τον συμπάθησαν χάρη στο έντονο πάθος και την αγωνιστικότητά του στα αθλήματα που σχεδόν πάντα του χαρίζει εύκολα τη νίκη και τη δυνατότητα να εξολοθρεύει τους αντιπάλους του. Μπορεί η κάμερα του Survivor να τον έχει “τσακώσει” δύο φορές να μιλά άσχημα για τους Διασήμους, το γεγονός όμως αυτό δεν ενόχλησε το κοινό που πάντα τον στηρίζει σε όποια του κίνηση.

Άλλωστε, δεν ήταν μικρή η ανησυχία των τηλεθεατών όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο που είχαν οι Μαχητές όταν το πουλμανάκι της παραγωγής που τους μετέφερε, συγκρούστηκε με άλλο όχημα. Τότε, ο Μάριος είχε τραυματιστεί στον αυχένα και η Ειρήνη Κολιδά στα πλευρά. Εκείνη αποχώρησε οικειοθελώς, ωστόσο οι καρδιές του γυναικείου πληθυσμού χτυπούσαν αγωνιωδώς για το τι θα κάνει ο Μάριος…

Τελικά, ο Μάριος Ιωαννίδης ύστερα από την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, επέστρεψε στο παιχνίδι και στα δυνατά ματς του. Σαν να μην πέρασε μια μέρα, ο Μαχητής – όνομα και πράγμα – έδινε πάντα τον καλύτερο του εαυτό και παρά την ταλαιπωρία του, δεν τα παράτησε ποτέ και αγωνίζεται σε κάθε αγώνισμα με πείσμα και πάθος για τη νίκη και τα πολυπόθητα έπαθλα.

Αυτό όμως που είναι πιο αξιόλογο είναι το γεγονός ότι ο Μάριος ποτέ δεν έχει τσακωθεί έντονα με παίκτη ή αντίπαλό του και ποτέ δεν έχει προχωρήσει σε ξεσπάσματα. Ακόμα και σε πρόσφατη διαφωνία του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, εκείνος επέλεξε με ψυχραιμία να εξηγήσει στον “αντίπαλό” του την κατάσταση, ώστε να αντιμετωπιστεί με αλληλοσεβασμό.

Highlight της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο ήταν το ζεϊμπέκικο που χόρεψε μετά τις ελληνοτουρκικές μάχες, στο πάρτι των δύο ομάδων κατά των επεισοδίων για το Survivor Ελλάδα – Τουρκία. Έλληνες και Τούρκοι έφαγαν και γλέντησαν με τα τραγούδια του Φαίδων και ο Μάριος Πρίαμος αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του και την τουρκική ομάδα όταν χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Φαίνετα άλλωστε ότι είναι ένας άνθρωπος που χαίρεται τη ζωή, έχεις στόχους, έναν δυνατό και συμπαθητικό χαρακτήρα και για αυτόν τον λόγο ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι φαβορί για τον τελικό του Survivor. Οι εξαιρετικές επιδόσεις του στα αγωνίσματα αποτελούν “εισιτήριο” για την παραμονή του στο παιχνίδι ενώ η υποστήριξη του κοινού θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη! 

Δείτε το ζεϊμπέκικο που θα μείνει αξέχαστο στο τηλεοπτικό κοινό:

 Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι ζαβολιές Ντάνου έφεραν αποκαλύψεις! Ο κλέψας του κλέψαντος! [vids]

Survivor Βασάλος: Τσιμπημένος με Βαλαβάνη! Τσίγκλισμα με την αντίζηλο! [vid]

Survivor Αγγελόπουλος: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Διάσημου Μαχητή

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε