Site icon NewsIT
15:00 | 03.10.25

Ματίνα Νικολάου: «Όταν κόπηκε η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Ματίνα Νικολάου

H Ματίνα Νικολάου / NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Newsit Newsroom

«Κατάλαβα ότι έκανα κακό στον εαυτό μου», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η ηθοποιός για το γεγονός ότι δεν έβαζε ποτέ σε προτεραιότητα τον εαυτό της

Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Ματίνα Νικολάου και μίλησε για το πρόωρο τέλος της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά στον ALPHA, όπου συμμετείχε ως Βάνια.

Η γνωστή ηθοποιός το πρωί της Παρασκευής (03.10.2025) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» της Φαίης Σκορδά και εξομολογήθηκε ότι είναι ένας άνθρωπος που έδινε πάντα προταιρεότητά στους άλλους, κάνοντας κακό στον εαυτό της. Παράλληλα, η Ματίνα Νικολάου παραδέχτηκε ότι καλώς κόπηκε η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. 

Αρχικά η Ματίνα Νικολάου δήλωσε ότι βρίσκεται σε μία πολύ καλή φάση.

«Αυτό που συνειδητοποίησα είναι ότι τόσα χρόνια με τις πολλές ώρες εργασίας, την αγωνία μου για το παιδί, την αγωνία μου για το πώς θα είμαι στη σχέση μου, την αγωνία μου για το πώς θα φέρω βόλτα όλα αυτά, δε συνειδητοποιούσα για τον εαυτό μου κάποια πράγματα. Οπότε τώρα, που είχα αυτή την ευκαιρία, μετά το τέλος όλων αυτών να σκεφτώ κάποια πράγματα και να φέρω τον εαυτό μου μπροστά, κατάλαβα ότι έκανα κακό στον εαυτό μου. Δεν είχα προτεραιότητα τον εαυτό μου. Ήταν όλα τα άλλα προτεραιότητα εκτός από τον εαυτό μου. Φρόντιζα όλα τα άλλα εκτός από μένα. Όλοι το παθαίνουμε αυτό», εξομολογήθηκε η Ματίνα Νικολάου.

Όσα εξομολογήθηκε για το τέλος της εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Επίσης, η Ματίνα Νικολάου αναφέρθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «ΝΜ Βραδιάτικα» στην οποία συμμετείχε ως Βάνα και κόπηκε από τον ALPHA. 

«Νομίζω ότι και το τέλος της εκπομπής έγινε για καλό όλων μας. Όταν κόπηκε η εκπομπή έχασα λίγο τη γη κάτω από τα πόδια μου, γιατί κατάλαβα ότι τελείωσε ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Κι άλλες φορές είχαμε σταματήσει αλλά πάντα υπήρχε στο μυαλό μας ότι θα ξαναγίνει, ότι μπορεί να το ξανακάνουμε. Τώρα, με το που τελείωσε ξέραμε ότι δε θα ξαναγίνει ποτέ», είπε αρχικά. 

«Δεν ήταν μόνο η στάση του Νίκου (σ.σ. Μουτσινά) αλλά μια γενικότερη ενέργεια από πολλές πλευρές. Ήταν η αλλαγή ώρας, η αλλαγή από το καθημερινό στο δυο φορές την εβδομάδα. Είναι αλλιώς να κάνεις καθημερινή εκπομπή και αλλιώς δυο φορές την εβδομάδα. Ακόμα και η αλλαγή καναλιού, εταιρείας παραγωγής», είπε ακόμα για το πρόωρο τέλος της εκπομπής. 

«Όλα αυτά μαζί δε συνδέθηκαν και γι’ αυτό σταμάτησε αυτή η εκπομπή… Σίγουρα ήταν πολύ άσχημο να σταματήσει η δουλειά για πολλούς ανθρώπους αλλά τελικά νομίζω ήταν για καλό… Το ποιος ευθύνεται στα αλήθεια γι’ αυτό δε με απασχολεί και δεν το έψαξα ποτέ», δήλωσε ακόμα. 

Παράλληλα, η Ματίνα Νικολάου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι ανοιχτή σε μια νέα σχέση.

«Υπομένω πάρα πολλά πράγματα γιατί έτσι είμαι από τη φύση μου… Μερικές φορές κάνω περισσότερη υπομονή… Και οι συνεργασίες και οι σχέσεις είναι πάρε-δώσε. Περιμένω πολλά πράγματα και από τη δουλειά και από τη σχέση. Δεν έχω άλλη επιλογή. Οφείλω στον εαυτό μου και αξίζω κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι θα μπω με τα 100% σε μια νέα σχέση. Δεν θα τσιγκουνευτώ, ούτε θα κάνω οικονομία. Δεν έχει νόημα… Θέλω να είμαι ανοιχτή και όποιος αντέχει», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version