Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μαύρο Ρόδο – επόμενα επεισόδια: Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο σφίγγει, αφού ο Καστρινός φτάνει σε έναν μάρτυρα-κλειδί

Μαύρο Ρόδο – επόμενα επεισόδια: Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο σφίγγει, αφού ο Καστρινός φτάνει σε έναν μάρτυρα-κλειδί

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Μαύρο Ρόδο» από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου;

Οι δοκιμασίες δεν έχουν τέλος για τους ήρωες της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο». Ένοχα μυστικά βγαίνουν στο φως, αποκαλύψεις και σημαντικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια.

Μαύρο Ρόδο: Επεισόδιο 55 (Τετάρτη 01/02)

Η απόφαση της Ελισάβετ να φύγει από το μοναστήρι είναι οριστική. Ο Λευτέρης είναι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Η Ηγουμένη συνεχίζει να ανησυχεί για την Κασσιανή, η οποία, ενώ δέχεται αυστηρό επιτίμιο από τον Μητροπολίτη, δεν σταματά τις δολοπλοκίες της και προσπαθεί να εμπλέξει, για ακόμα μία φορά, τον Σαράντο. Ο Βίκος συναντά την Κύρα, ζητώντας τη βοήθειά της για να φτάσει το γράμμα της Αγγελικής στα χέρια του, παρακάμπτοντας την Αλεξία.

Ο Πέτρος, παρακούει τις εντολές των γιατρών και βγαίνει από το νοσοκομείο με τη βοήθεια του Λουκά. Ο Παναγιώτης αποφασίζει να κάνει μια σημαντική κίνηση προς την Αλεξία.

Η εξέλιξη όμως, δεν είναι αυτή που θα περίμενε. Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο σφίγγει, αφού ο Καστρινός καταφέρνει να φτάσει σε έναν μάρτυρα-κλειδί. Η Ελισάβετ θα συναντήσει στη δουλειά του πατέρα της, τον τελευταίο άνθρωπο που θα περίμενε να βρει εκεί.

Μαύρο Ρόδο: Επεισόδιο 56 (Πέμπτη 02/02)

Η άφιξη του Πέτρου στη Γερακιανή αναστατώνει την Ελισάβετ. Ο Θέμης μαθαίνει από ένα πρόσωπο-κλειδί, πληροφορίες για έναν δικό του άνθρωπο, υπεράνω υποψίας. Η Θάλεια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη σχέση του Βίκου με τον Θέμη και συλλέγει πληροφορίες.

Η Αλεξία και ο Βίκος έχουν άλλη μια συνάντηση, την ώρα που ο Παναγιώτης ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου. Η Πολυξένη ξεκαθαρίζει στην Όλγα ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Γερακιανή και ότι ο Λευτέρης είναι πλέον παρελθόν. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα μείνουν για άλλη μια βραδιά κάτω από την ίδια στέγη.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.
Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Media Τελευταίες ειδήσεις