Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Μέγκι Ντρίο: Δεν θεωρώ την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοντέλο αλλά παρουσιάστρια, μακάρι να πετύχει σε αυτό το project

Μέγκι Ντρίο: Δεν θεωρώ την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοντέλο αλλά παρουσιάστρια, μακάρι να πετύχει σε αυτό το project

«Η Βίκυ Καγιά έχει αποχωρήσει, δεν μπορώ να φανταστώ το GNTM χωρίς την Βίκυ Καγιά» παραδέχεται η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα για το πρόβλημα υγείας της αλλά και την ενδεχόμενη επιστροφή του GNTM με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Τα τελευταία δυο χρόνια και ειδικά φέτος η επιτυχία μου ήταν μεγάλη. Επίσης τα τελευταία δυο χρόνια αντιμετωπίζω πρόβλημα υγείας με τον διαβήτη. Όποτε για εμένα φέτος ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά. Είχα επίσης πολλά οικογενειακά θέματα όπως όλοι αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας» εξομολογήθηκε η Μέγκι Ντρίο για το πρόβλημα υγείας της.

Για την επιστροφή του GNTM και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ανέφερε: «Δεν θα απαντήσω αν μου έχει γίνει πρόταση για το GNTM, μπορεί ναι μπορεί και όχι.

Ξέρω ότι έχει ακουστεί το όνομα μου. Εγώ είμαι σε μια φάση που θέλω να τα βάλω όλα κάτω και να δω πως θα είμαι στη ζωή μου και το μέλλον μου. Δεν θα ήθελα να ξαναδώ μέσα στο παιχνίδι την Αμανατίδου. Δεν έχω αλλάξει γνώμη τόσα χρόνια».

  

«Ωραίο θα είναι αν γίνει coach η Κάτια Ταραμπάνκο στο GNTM, μου αρέσει και το στυλ της και ο χαρακτήρας της. Βέβαια αυτό το να πάει να αυτοπροτείνεται κάποιος δεν το θεωρώ σωστό. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να περιμένουμε μια πρόταση στο τραπέζι. Θα μπορούσα και εγώ να πω βάλτε με σαν κριτή. Δεν το βρίσκω φυσιολογικό.

Η Βίκυ Καγιά έχει αποχωρήσει, δεν μπορώ να φανταστώ το GNTM χωρίς την Βίκυ Καγιά.

Είναι εντάξει η παρουσίαση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιατί είναι παρουσιάστρια πλέον. Δεν τη θεωρώ δηλαδή μοντέλο. Όποτε είναι λογικό να την προτείνουν και να πάει καλά η Ηλιάνα σε αυτό το project» συνέχισε η Μέγκι Ντρίο.

Media Τελευταίες ειδήσεις