Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μπακοδήμου για Καινούργιου: «Αυτή τη στιγμή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση»

Μπακοδήμου για Καινούργιου: «Αυτή τη στιγμή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση»

«Είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια αυτή τη στιγμή» δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου, σχολιάζοντας την ιστορία που διηγήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλου, ότι ο γνωστός παρουσιαστής στα ξεκινήματά της, είχε πει ότι δεν κάνει για τη δουλειά αυτή.

Το βίντεο με το απόσπασμα της ιστορίας που διηγήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου έπαιξε στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, με την Μαρία Μπακοδήμου να σχολιάζει: «νομίζω ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση».

«Χωρίς να έχει ξεκινήσει ο άλλος; Φυσικά και έχει κάνει μεγάλη εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη η Κατερίνα Καινούργιου;

Πέρα από το συμβόλαιό της, και από τα εμπορικά. Νομίζω ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση. Δεν είμαι και στο πορτοφόλι της, αλλά αυτό που ακούω από την αγορά.

Είπε ότι αυτό την πείσμωσε. Εμένα αν έρθει το παιδί μου να με ρωτήσει αν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, δε μπορώ να του πω πριν βγει, του κόβω τα φτερά.

 

Καριέρα δε κάνουν οι ταλαντούχοι, πόσοι ηθοποιοί έχουν μεγάλο ταλέντο και τελικά καριέρα κάνουν όσοι δουλεύουν σκληρά» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Media Τελευταίες ειδήσεις