Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Νέα αποχώρηση Survivor! Στενεύουν τα περιθώρια για τον τελικό!

Νέα αποχώρηση Survivor! Στενεύουν τα περιθώρια για τον τελικό!

Έχουν περάσει πάνω από 3 μήνες στον Άγιο Δομίνικο και διάσημοι και μαχητές βρίσκονται στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του Survivor.

Μαχητές και διάσημοι έχουν ζήσει στη διάρκεια όλων αυτών των μηνών εντάσεις, καβγάδες, αποχωρήσεις, κλίκες, φιλίες και… έρωτες και πλέον μετά την ένωση των δύο ομάδων βρίσκονται στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό. Οι δύο ομάδες είναι ισάριθμες με 5 παίκτες για τους διασήμους και 5 για τους μαχητές. Μετά τον διπλό ελληνοτουρκικό αγώνα που κέρδισαν οι Τούρκοι survivors οι δύο ομάδες που ζουν πλέον στην ίδια παραλία δεν χρειάστηκε να παίξουν αγώνα ασυλίας ώστε να έχουμε νέα αποχώρηση στο Survivor.

Οι 10 παίκτες των δύο ομάδων όμως βρίσκονται λίγο πριν από τη συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό του Survivor που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και θέλουν διακαώς να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν και τα περιθώρια στενεύουν, με μία ακόμα αποχώρηση να έρχεται από εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν η ερχόμενη αποχώρηση θα προκύψει μετά την τελική ένωση των δύο ομάδων, που φημολογείται πως θα ανακοινωθεί την Κυριακή, και το πέρασμα στα ατομικά πλέον αγωνίσματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως είτε ομαδικά είτε ατομικά οι 10 παίκτες που έχουν παραμείνει στο Survivor θα τα δώσουν όλα για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης που σαρώνει τα πάντα στο τηλεοπτικό πέρασμά του.

Γιώργος Αγγελόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Γιώργος Χρανιώτης, Κώστας Κοκκινάκης, Μπο, Κωνσταντίνος Βασάλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Σάρα Εσκενάζυ θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor και να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Δίαιτα εξπρές το παιχνίδι! Άλλοι άνθρωποι πλέον οι παίκτες [vids]

Survivor: Ο single Βασάλος και το “χαρέμι” του!

Survivor Αγγελόπουλος: 5 στιγμές που αποδεικνύουν ότι παίζει δίκαια [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε