Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor: Δίαιτα εξπρές το παιχνίδι! Άλλοι άνθρωποι πλέον οι παίκτες [vids]

Survivor: Δίαιτα εξπρές το παιχνίδι! Άλλοι άνθρωποι πλέον οι παίκτες [vids]

Έχουν “ρέψει” Μαχητές και Διάσημοι κατά τη παραμονή τους στο παιχνίδι του Survivor. Δείτε ποιος έχει χάσει τα περισσότερα κιλά.

Αν υπάρχει ένας τρόπος να χάσετε γρήγορα κιλά, τότε μία είναι η λύση: Να πάτε στο Survivor! Συγκλονίζει η αλλαγή των Μαχητών και των Διασήμων ύστερα από 3 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο και κάτω από άθλιες συνθήκες επιβίωσης στο παιχνίδι.

Η πιο μεγάλη αλλαγή είναι αδιμφισβήτητα αυτή του Μπο, ενώ δεν πάνε πίσω Γιάννης Σπαλιάρας και ο Γιώργος Χρανιώτης. Όλοι τους όμως, μαχητές και διάσημοι, έχουν χάσει πολλά κιλά λόγω της περιορισμένης ποσότητας τροφής που καταναλώνουν σε καθημερινή βάση τους τελευταίους τρεις μήνες.

Ο Μπο στο πάρτι της ένωσης αποκάλυψε ότι έχει χάσει περίπου 30 κιλά και ποτέ δεν ήταν τόσο λεπτός στη ζωή του ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης έγραψε σε μήνυμα φίλου του στο έπαθλο επικοινωνίας, ότι έχει χάσει 17 κιλά έως τώρα! Για τον Σπαλιάρα δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες, όμως σίγουρα ο διάσημος παίκτης των Μαχητών έχει χάσει πολλά, αφού έχει “ρέψει”.

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα από το Survivor.

Πρέπει να αναλογιστούμε άλλωστε ότι μπορεί που και που οι παίκτες να τρώνε έπαθλα φαγητού με γενναίες ποσότητες κρεάτων, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αναπληρώσουν τις μερίδες φαγητού, που κατανάλωναν οι περισσότεροι παίκτες μαχητών και διασήμων, πριν μπουν στο Survivor.

Δείτε πώς ήταν όλοι οι παίκτες του Survivor στο πρώτο επεισόδιο:

Δείτε πώς είναι τώρα:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι ζαβολιές Ντάνου έφεραν αποκαλύψεις! Ο κλέψας του κλέψαντος! [vids]

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Survivor Βασάλος: Τσιμπημένος με Βαλαβάνη! Τσίγκλισμα με την αντίζηλο! [vid]

Survivor Αγγελόπουλος: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Διάσημου Μαχητή

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε