Media

Νίκος Ψαρράς: «Χαίρομαι που το ελληνικό θέατρο δεν είναι πια το ίδιο»

Σαφής ο Νίκος Ψαρράς στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” για την επόμενη μέρα του ελληνικού θεάτρου.

Στην πρωινή παρέα της Δανάης Μπάρκα στο MEGA βρέθηκε, την Τετάρτη, ο Νίκος Ψαρράς. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε μέσα σε όλα στο ελληνικό #Me Too και τον αντίκτυπο που θα έχει στο θέατρο την επόμενη κιόλας μέρα!

«Κανείς δεν το φανταζόταν όταν η Ζέτα καθόταν σε αυτόν τον καναπέ κι έτρεμε πίνοντας νερό, ότι θα εξελιχθεί έτσι αυτή η ιστορία με κάποιους να είναι στην φυλακή και κάποιους να κινδυνεύουν να πάνε.

Όταν υπάρχει δράση, υπάρχει κι αντίδραση. Χαίρομαι που το ελληνικό θέατρο δεν είναι πια το ίδιο. Υπάρχει ένα κράτημα στην πρόβα και τον άλλον, που έχεις απέναντί σου, πρέπει να τον σέβεσαι. Οποιαδήποτε μορφή βίας λεκτική, σωματική, ψυχολογική και σεξουαλική είναι κατακριτέα. Όχι μόνο στο θέατρο αλλά παντού.

Ο χώρος εργασίας μας πρέπει να είναι ασφαλής και θα πρέπει όλοι να νιώθουν ήρεμα και καλά. Όταν είσαι τρομοκρατημένος, δεν είσαι καλός.

Με λυπεί βαθύτατα, που αυτή η ιστορία έχει μείνει μόνο στο ελληνικό θέατρο. Ελπίζαμε ότι όλοι θα τολμήσουν να πατήσουν πόδι γιατί υπάρχει κακοποίηση παντού.

Είχα βγει τότε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ στον Καμπουράκη, που μου είπε έχω μια φίλη που δέχθηκε παρενόχληση και το αφεντικό της,  μετά από όλα αυτά, τρόμαξε κι αυτή ησύχασε.

Όχι να μην ησυχάσει και να τον καταγγείλει. Μα μου λέει θα χάσει την δουλειά της. Λέω να τον καταγγείλει γιατί μόλις αυτό ηρεμήσει, θα επανέλθει πιο άγριος. Με λύπησε που ήμασταν στο τσακ να γελοιοποιηθεί το θέατρο κι ότι μόνο σε εμάς γίνονται τα σόδομα και τα γόμορα» δήλωσε ο ηθοποιός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας