Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Νίκος Σούλης: Δεν τα ξαναβρήκαμε ποτέ με τον Καρβέλα, σταμάτησα να δουλεύω με τη Βίσση

Νίκος Σούλης: Δεν τα ξαναβρήκαμε ποτέ με τον Καρβέλα, σταμάτησα να δουλεύω με τη Βίσση

Ένας τσακωμός με τον Νίκο Καρβέλα ήταν η αιτία όχι μόνο να μην ξαναμιλήσουν οι δυο τους αλλά και να μην ξανασυνεργαστεί εκείνος με την Άννα Βίσση. Ο Νίκος Σούλης κάθισε σήμερα (07.11.2023) στον καναπέ του Στούντιο 4 και θυμήθηκε ιστορίες από το… παρελθόν.

Ο Νίκος Σούλης περιέγραψε πως τον ενόχλησε η στάση του Νίκου Καρβέλα όταν προσπαθούσαν να γυρίσουν video clip με την Άννα Βίσση. Η αντίδραση του σκηνοθέτη ήταν άμεση και οι σχέσεις τους δεν έχουν αποκατασταθεί.

«Με τον Καρβέλα μου έχει τύχει κάτι που έγινε και η αφορμή να σταματήσω να δουλεύω με τη Βίσση. Είχε έρθει σε ένα γύρισμα, είχαμε κάνει άπειρες προσπάθειες να βρούμε ένα πλατό, ήταν Σάββατο, δεν έβρισκα συνεργείο… το ‘χαμε βάψει και μπαίνει στο πλατό και λέει: μου μυρίζει το χρώμα, δεν μπορώ να μείνω.

Ε και του λέω: έξω. Ήταν πολύ άδικο σαν συμπεριφορά. Δεν τα ξαναβρήκαμε ποτέ με τον Καρβέλα. Ήταν μία περίοδος που κάναμε πολύ μεγάλες επιτυχίες μαζί. Με την Άννα τα ξαναβρήκαμε αλλά δεν ξανασυνεργαστήκαμε. Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να τον συγχωρήσω αλλά – για να είμαι και ειλικρινής – δεν με νοιάζει κιόλας στη συγκεκριμένη περίπτωση», θυμήθηκε ο Νίκος Σούλης.

Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε και σε άλλους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου που τον απογοήτευσαν, αλλά ονόματα φυσικά δεν ανέφερε.

«Μπορεί κάποια στιγμή να απογοητεύτηκα από κάποιους σπουδαίους καλλιτέχνες αλλά δεν θα στερήσω από τον εαυτό μου τη χαρά του έργου τους. Δηλαδή ακόμα κι αν κάποιον τον αντιπαθήσω, εάν μου αρέσει το έργο του, τότε το έργο του παραμένει έργο του. Το διαχωρίζω.

 

Μου έχει τύχει, ας πούμε, να μου βρίσει κάποιος τη μάνα. Και άνθρωπος που δεν θαύμαζα κιόλας. Ήταν σε ζωντανή παράσταση με πολλούς καλλιτέχνες, οπότε μαζί με τους άλλους ανέλαβα κι εκείνον», ανέφερε ο Νίκος Σούλης.

Media Τελευταίες ειδήσεις