Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο «Γηροκομείο» με τον Ηλία Ψινάκη: Τι είμαι, γλείφτης;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο «Γηροκομείο» με τον Ηλία Ψινάκη: Τι είμαι, γλείφτης;

Από τη Super Κατερίνα έως το Fame Story, Ανδρέας Μικρούτσικος και Ηλίας Ψινάκης είχαν πολλά να πουν όταν ο πρώτος βρέθηκε στο… Γηροκομείο του πρώτου!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στις… διακοπές που υφίσταται όταν κάτι πάει να πει στο πάνελ της Super Κατερίνα και δεν έκρυψε ότι θα έμπαινε ο ίδιος διευθυντής στο Fame Story και θα έβαζε τον Γιώργο Θεοφάνους στην επιτροπή.

«Στην Καινούργιου το ότι ένας λέει άποψη και είναι και εμπεριστατωμένη που ανακαλύπτει το κουκούτσι και όταν αντιλαμβάνονται ότι κάτι καλό πάω να πω με διακόπτουν, φταίω εγώ;», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όταν η συζήτηση έφτασε στο Fame Story, τόνισε: «Ο Νίκος (Κοκλώνης) με φώναξε, μου κατέθεσε τον σεβασμό του και μου είπε ότι θέλει να είμαστε μαζί χωρίς να έχουμε κάτι συγκεκριμένο.

Του ζήτησα μία χάρη: “θα σου πω τη γνώμη μου, πέτα τη, κράτα τη, κράτα τα μισά, κράτα ό,τι θες. Μη με αναγκάσεις με τον τρόπο σου να πρέπει να σε γλείψω”.

Όταν κάνω μία κριτική με αγάπη, με τρυφερότητα και με ρωτάνε τη γνώμη μου, τι πρέπει να πω; Τι είμαι; Ένας μ…κας γλείφτης; Δεν υπάρχουν τόσοι; Πρέπει να προστεθώ κι εγώ; Αυτό το κέρδος θα ‘χει από μένα;», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το reality είναι reality. Αυτοί κάνουν ή απόσβεση reality ή ηθικολογία… τα είπα στις πρώτες εκπομπές. Να μην έχω άποψη; Η γνώμη μου δεν με καθιστά πολέμιο, είναι το βασικό εργαλείο ώστε να διορθωθούν πράγματα. Αντ’ αυτού υφίσταμαι άλλου τύπου αντιδράσεις.

Θα άλλαζα τη μισή επιτροπή και θα έβαζα πρόσωπα που έχουν άποψη. Τον Θεοφάνους θα τον έβαζα στην επιτροπή, ρίχνει φαρμάκι. Διευθυντής της σχολής θα έμπαινα εγώ.

 

Η Ηρώ σχεδόν τους μιλάει στον πληθυντικό, τι να εξομολογηθούν στην Ηρώ; Είναι λάθος».

Media Τελευταίες ειδήσεις