Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατέβηκε μέσα στα αίματα, πισώπλατα μαχαιρωμένος»

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατέβηκε μέσα στα αίματα, πισώπλατα μαχαιρωμένος»

Ακόμα μια μαρτυρία που αφορά στον Δημήτρη Λιγνάδη. Μια μαρτυρία από γειτόνισσά του πριν από πολλά χρόνια, όταν είχε γίνει το περίφημο περιστατικό με την επίθεση με μαχαίρι που είχε δεχτεί ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτη.

Η γυναίκα που είχε βρει τον Δημήτρη Λιγνάδη μέσα στα αίματα, περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα είχαν γίνει πριν από μερικά χρόνια. Όταν ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε ζητήσει βοήθεια, μέσα στα αίματα και με τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη….

Click4more Δημήτρης Λιγνάδης: Ο αδερφός του ζητά σεβασμό για τη μητέρα και την οικογένειά του

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο OPEN η γειτόνισσα του Δημήτρη Λιγνάδη είπε: «Πάνε πάρα πολλά χρόνια από τότε. Βέβαια, όλοι εδώ στη γειτονιά θυμόμαστε το περιστατικό εκείνο γιατί μας είχε συγκλονίσει. Είχε κατέβει ο κ. Λιγνάδης μέσα στα αίματα, πισώπλατα μαχαιρωμένος, από το σπίτι του και είχε έρθει μέχρι την πλατεία, εδώ που είμαστε εμείς. Ήρθε για να ζητήσει βοήθεια. Φυσικά όλος ο κόσμος εδώ, από τα μαγαζιά γύρω γύρω, έπεσαν επάνω του να δουν τι συμβαίνει, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο».

 

Αναφερόμενη στη συμπεριφορά του Δημήτρη Λιγνάδη, είπε: «Κυκλοφορούσε κανονικά στην περιοχή, ήσυχος άνθρωπος. Βέβαια, στο σπίτι υπήρχε μεγάλη κινητικότητα αλλά όλοι έλεγαν επειδή είναι γνωστός και η δουλειά του είναι να συναναστρέφεται με πολύ κόσμο, ήταν αναμενόμενο αυτό. Είχαμε δει διάφορο κόσμο. Ξέραμε ότι ήταν και δάσκαλος, δεν είχαμε υποψιαστεί κάτι. Όταν ακούσαμε όλα αυτά, πέσαμε από τα σύννεφα».

Media Τελευταίες ειδήσεις