Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην ΕΡΤ… και το άλλο με τον Τοτό!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην ΕΡΤ… και το άλλο με τον Τοτό!

“Συμφωνία με την ΕΡΤ «έκλεισε» η εκπομπή «Στην υγεία μας ρε παιδιά» που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος”, αναφέρει έντονη φημολογία και μάλιστα τονίζοντας πως οι συντελεστές αποφάσισαν να πάνε στη δημόσια τηλεόραση… ρίχνοντας πόρτα σε άλλους «μνηστήρες». Η απάντηση σε αυτά τα σενάρια είναι μία: κι εγώ ξέρω πολλά με τον Τοτό…!

Γιατί το λέω αυτό και γιατί τα συγκεκριμένα σενάρια είναι… αστεία;

Κατ’ αρχάς, όπως ανέφερα στο Newsit όταν δημοσιοποιήσαμε πρώτοι το «διαζύγιο» με τον ALPHA έγιναν όντως προσπάθειες η εκπομπή να επιστρέψει στην ΕΡΤ, ενώ παράλληλα όμως έγιναν επαφές και με τον ΣΚΑΪ αφού η στάση των ΕΡΤικών δεν ήταν και τόσο… θερμή. Ενώ λοιπόν στην ΕΡΤ έχουν πολλές σημαντικότερες προτεραιότητες όπως το να βρεθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει διευθύνων σύμβουλος μετά την παραίτηση του Λάμπη Ταγματάρχη κάποιοι υποστηρίζουν ότι η εκπομπή πάει ΕΡΤ. Αποφασίστηκε δηλαδή… χωρίς να μπορούν να λάβουν αποφάσεις.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες μου ακόμα και όταν τεθεί ο επικεφαλής της ΕΡΤ δύσκολα θα επέλθει οικονομική συμφωνία, εκτός κι αν η παραγωγή της εκπομπής «ρίξει» κατά αρκετές χιλιάδες ευρώ το κόστος της και βρεθεί εντός σύγχρονων ΕΡΤ-ικών οικονομικών δεδομένων!

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω πως σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου -και προς απόδειξη του ότι δεν έχει «κλείσει» συμφωνία με την ΕΡΤ- συντελεστές της εκπομπής έκαναν προσέγγιση και με στελέχη του STAR, αλλά όπως φαίνεται ότι κι από εκεί η απάντηση θα είναι αρνητική…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε