Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Απόφαση «βόμβα»: Οριστικά τίτλοι τέλους στην εκπομπή

Απόφαση «βόμβα»: Οριστικά τίτλοι τέλους στην εκπομπή

Βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος της σεζόν και στα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών μελετούν τα προγράμματα για… next year.

Κάποιοι παίρνουν το «πράσινο» φως και κάποιοι ενημερώνονται πως η συνεργασία δεν θα συνεχιστεί και έτσι αν θέλουν να παραμείνουν εντός τηλεοπτικού τοπίου τότε πρέπει να αναζητήσουν άλλη τηλεοπτική να τους φιλοξενήσει…! Σε αυτή την περίπτωση, της «διακοπής», ανήκει και μία από τις μακροβιότερες εκπομπές καθώς τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν πως δεν θα είναι στο πρόγραμμά τους την επόμενη σεζόν…!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι σίγουρο πως η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ολοκληρώνει την παρουσία της στον ALPHA. Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου μετά από 13 χρόνια που είναι στον αέρα θα ρίξει σε λίγες βδομάδες τίτλους τέλους αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η απόφαση του σταθμού της Κάντζας για τους τίτλους τέλους βασίστηκε κυρίως σε δύο λόγους: πρώτα από όλα ότι η εκπομπή μετά από 13 χρόνια στον αέρα «ανακυκλώνει» τα ίδια θέματα, τραγούδια και καλεσμένους, οπότε είναι καλό να υπάρξει… παύση από τον τηλεοπτικό αέρα.

Η… ανακύκλωση μάλιστα αποτυπώνεται και στους πίνακες τηλεθέασης καθώς η εκπομπή σημειώνει χαμηλές πτήσεις στους πίνακες της Nelsen, ιδιαίτερα στο λεγόμενο «δυναμικό κοινό» το οποίο πρωτίστως κοιτάζουν και στον ALPHA, γεγονός που οδήγησε τα στελέχη του σταθμού να λάβουν αυτή την απόφαση.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι μετά το «διαζύγιο» με τον ALPHA η εκπομπή φαίνεται να αναζητά άλλη τηλεοπτική στέγη. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μου λέγεται να έχει γίνει ήδη προσέγγιση με στελέχη της ΕΡΤ ώστε την επόμενη σεζόν να βρεθεί στον αέρα της κρατικής τηλεόρασης, αλλά όπως μαθαίνω υπάρχουν αντιδράσεις από την Αγία Παρασκευή. Οι αντιδράσεις αυτές λέγεται ότι «πηγάζουν» από την ουδέτερη στάση που είχε κρατήσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος την περίοδο του «μαύρου» στην ΕΡΤ, κάτι που φαίνεται να στέκεται εμπόδιο στην επιστροφή του στην κρατική τηλεόραση από την οποία είχε αποχωρήσει για να πάει στον ALPHA. Έτσι, σύμφωνα με κάποιους δεν αποκλείεται να αναζητήσει «στέγη» στον ΣΚΑΪ, αλλά ακόμα κι αν γίνει αυτό είναι σίγουρο ότι στο κανάλι του Φαλήρου θα λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις χαμηλές πτήσεις της εκπομπής στο «δυναμικό» κοινό. Με τα έως τώρα δεδομένα λοιπόν θεωρείται ότι μετά το «διαζύγιο» με τον ALPHA δεν θα υπάρξει με τη συγκεκριμένη εκπομπή κάποιος άλλος… γάμος και αν θελήσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος να παραμείνει εντός τηλεοπτικού τοπίου τότε θα πρέπει να βρει κάποια άλλη ιδέα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε