Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Ένα απίστευτα συναρπαστικό… πρωτάθλημα φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Εδώ και τέσσερις μήνες το Survivor κέρδισε δικαιωματικά τον τίτλο του αντίδοτου στην κρίση. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως καθήλωσε στους δέκτες το τηλεοπτικό κοινό που ξέχασε για τα καλά το έξω και έβαλε στο σπίτι του διάσημους και μαχητές.

Η αλήθεια είναι πως το Survivor, που επέστρεψε μετά από χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, ήρθε σε μια εποχή που οι περισσότεροι βιώνουν έντονα τον αντίκτυπο της οικονομικής κρίσης. Τα οικονομικά περιθώρια στένεψαν και το Survivor δεν άργησε να γίνει το απόλυτο talk of the town.

Εντάσεις, ίντριγκες, φλερτ, αγωνίσματα, επικοί καβγάδες… η μαγική συνταγή που έκανε κοινό όλων των ηλικιών να παθιαστεί σε τέτοιο βαθμό με το Survivor που “εξαφάνισε” τα υπόλοιπα κανάλια από τον τηλεοπτικό χάρτη. Οι κόντρες των παικτών μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που πήρε θέση και αγκάλιασε όσους είδε να στοχοποιούνται από τους συμπαίκτες τους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν άργησε να μετατραπεί σε λαϊκό ήρωα, ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης στον πιο μισητό “κακό” του Survivor. Και μπορεί η Ειρήνη Παπαδοπούλου να έφτασε στο σημείο να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, αλλά στην Ελλάδα την περίμενε ένα απίστευτο κύμα αγάπης.

Το μόνο σίγουρο είναι πως λίγοι κατάφεραν να βγουν πραγματικά κερδισμένοι ακόμα και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στον τελικό για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Θυμόμαστε ορισμένες από τις στιγμές που στιγμάτισαν το Survivor και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού.

1. Ο καβγάς Αγγελόπουλου – Χανταμπάκη

Ήταν από τις πιο έντονες στιγμές στο Survivor που έθεσαν στο στόχαστρο τον Στέλιο Χανταμπάκη, με την ειρωνική του στάση να φτάνει τα πράγματα στο απροχώρητο και το φανατικό τηλεοπτικό κοινό να παίρνει θέση υποστηρίζοντας τον Γιώργο Αγγελόπουλο

2. Το σοβαρό τροχαίο των μαχητών

Το σοβαρό τροχαίο των μαχητών στον Άγιο Δομίνικο σόκαρε τους πάντες, με τους δύο πιο δυνατούς παίκτες της ομάδας να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Η Ειρήνη Κολιδά αποχώρησε από το Survivor με δύο σπασμένα πλευρά, ενώ ο Μάριος Πίραμος Ιωαννίδης επέστρεψε στο παιχνίδι μετά από νοσηλεία δύο εβδομάδων.

3. H ψηφοφορία και το… μαγιό

Σε μια προσπάθεια να μιμηθεί τον Σάκη Τανιμανίδη, ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε ένα άτυπο Συμβούλιο του Νησιού στην παραλία, χρησιμοποιώντας ένα γυναικείο μαγιό για να καταψηφίσει μεταξύ άλλων συμπαικτών του την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μια κίνησε που εξόργισε το κοινό αλλά και την οικογένειά της, κάνοντας λόγο για bullying στην τραγουδίστρια.

4.  Η ψήφος Παπαδοπούλου σε Χανταμπάκη

Μιλώντας ανοιχτά για θέματα εμπιστοσύνης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου ψήφισε τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον έβγαλε στη σέντρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, κάτι που περίμενε πώς και πώς το τηλεοπτικό κοινό για να διώξει τον παρουσιαστή. Μια ψήφος που τελικά οδήγησε στην αποχώρησή του από το Survivor, με το κοινό να σχολιάζει το παγωμένο βλέμμα του. Εκείνο το βράδυ αποχώρησε οικειοθελώς και η Ειρήνη Παπαδοπούλου που δεν άντεξε άλλο την περιθωριοποίησή της από τους συμπαίκτες της.

5. Το ξέσπασμα Κοκκινάκη σε Σπαλιάρα

Ήταν από τους παίκτες που δεν περίμενε κανείς να έχει τέτοιο ξέσπασμα, με τον Κώστα Κοκκινάκη να βρίζει χυδαία στην παραλία τον Γιάννη Σπαλιάρα που μίλησε για “μαγείρεμα” της ψηφοφορίας από τον ίδιο και τη Λάουρα Νάργες.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε