Media

Οι Αταίριαστοι έριξαν αυλαία κι ανακοίνωσαν αλλαγές

Αυλαία έριξαν οι Αταίριαστοι, Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος κι ανακοίνωσαν αλλαγές για την επιστροφή τους, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. 

Το τηλεοπτικό δίδυμο ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για τις 29 Αυγούστου, σε νέα ώρα. Ο αποχαιρετισμός τους, βέβαια, έγινε με κλαρίνα, καθώς στο πλατό ήταν ο Γιάννης Κατσίγιαννης και ο Βαγγέλης Παντιώρας.

Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος ευχαρίστησαν τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες τους και τόνισαν ότι εκτός από την αλλαγή της ώρας την επόμενη σεζόν θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και στην εκπομπή.

Οι Αταίριαστοι την επόμενη σεζόν θα μεταδίδονται στη ζώνη 12-2, ενώ νωρίτερα θα εκπέμπει η νέα ψυχαγωγική πρόταση του καναλιού με την Φαίη Σκορδά

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Eurovision 2025: Η μεγάλη ανατροπή στους δύο ημιτελικούς – Αλλάζει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων
Οι χώρες που διαγωνίζονται στους δύο ημιτελικούς θα χωρίζονται σε τριάδες, από τις οποίες οι παρουσιαστές της βραδιάς θα ανακοινώνουν ποια μία χώρα προκρίνεται στον Μεγάλο Τελικό
Η Klavdia