Δευτέρα, 17 Ιουν.
33oC Αθήνα

Οι Παγιδευμένοι – επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης γίνεται προάγγελος κακών μαντάτων

Οι Παγιδευμένοι – επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης γίνεται προάγγελος κακών μαντάτων

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά «Παγιδευμένοι». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν τη Δευτέρα 27 Μαϊου και την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 στις 22:30. 

Ο τραγικός επίλογος για τον Σταύρο γράφεται μέσα σε κλίμα οδύνης. Θα σταματήσει, όμως, αυτός ο κύκλος αίματος;

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Ποιος κινεί τα νήματα αυτής της πλεκτάνης;

Οι Παγιδευμένοι: Δευτέρα 27 Μαΐου, επεισόδιο 61

Ενώ οι έρευνες για τον δολοφόνο του Σταύρου φαίνεται να οδηγούν σε αδιέξοδο, ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να συνάψει συμφωνία με τον ίδιο τον «διάβολο», προσπαθώντας έτσι να φτάσει στα ίχνη του εκτελεστή.

Ο Αλέκος δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του πρόταση στον Δημήτρη, η οποία για άλλη μια φορά θα τον φέρει αντιμέτωπο με τις αξίες και τα ιδανικά του.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας του Σταύρου και εν μέσω του θρήνου που βιώνουν όλοι, ο Αντώνης γίνεται προάγγελος κακών μαντάτων.

Οι Παγιδευμένοι: Τρίτη 28 Μαΐου, επεισόδιο 62

Μετά την κηδεία του Σταύρου, ο Δημήτρης οδηγείται στο κρατητήριο, καθώς έχουν προκύψει εις βάρος του αδιάσειστα στοιχεία για εγκληματικές ενέργειες.

Η Άννα και ο Ανδρέας προσπαθούν να βρουν τρόπο να διαχειριστούν το αδιανόητο αυτό γεγονός, να αποδείξουν ότι πρόκειται για πλεκτάνη, αλλά και να συμπαρασταθούν στον Δημήτρη, ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά πίσω από τα κάγκελα. Θα καταφέρει η Άννα να γυρίσει το κλίμα υπέρ του; Έχει όλο αυτό κάποια σχέση με την ξαφνική εξαφάνιση του Κώστα;

Ο Δημήτρης και η Άννα φαίνεται πως αρχίζουν να αποκτούν έναν νέο σύμμαχο μέσα από αυτήν την ιστορία, καθώς μια αλλαγή στρατοπέδου θα αλλάξει για πάντα τις ισορροπίες!

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Ταμίλλα Κουλίεβα, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Σόλωνας Τσούνης, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Εβελίνα Γουρνά, Κωστής Ραμπαβίλας.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος

Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης

Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου

Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή

Στον Β’ κύκλο μπαίνουν δυναμικά και οι (με αλφαβητική σειρά): Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Μαζί τους και ο Τάσος Χαλκιάς.

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim.  

Διανέμεται από την Madd.

Media Τελευταίες ειδήσεις