Κυριακή, 12 Μαΐ
21oC Αθήνα

Όταν ο Ηλίας Ψινάκης κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου και προκάλεσε σάλο

Όταν ο Ηλίας Ψινάκης κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου και προκάλεσε σάλο

Χαμό είχε προκαλέσει ο Ηλίας Ψινάκη όταν κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου στον αέρα του X-Factor πριν 2 χρόνια.

Το 2022 ο γνωστός μάνατζερ ήταν on air στο X-Factor, στο οποίο βρισκόταν– αρχικά ως guest και στη συνέχεια ως μόνιμο μέλος – στην κριτική επιτροπή του σόου και ενώ «ήταν συζητημένο», όπως ο ίδιος είπε, βρέθηκε στα backstage και για «πλάκα» γύρισε την Κατερίνα Λιόλιου πλάτη στην κάμερα, και έκανε πως της κατεβάζει το σουτιέν.

Η κίνηση αυτή του μάνατζερ είχε σχολιαστεί αρκετά τότε. Μάλιστα, ένας από τους ανθρώπους που είχαν πάρει θέση απέναντι σε αυτό, ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έχει αποδείξει ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα. 

Ωστόσο, χτες βράδυ (28.04.2024), ο Ηλίας Ψινάκης που βρέθηκε καλεσμένος ως guest κριτής στο J2US, μιλώντας στον Ίαν Στρατή έκανε μία αποκάλυψη για τη σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη που προκάλεσε αντιδράσεις: «Όλοι με έλεγαν βιαστή και η Κατερίνα Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε επειδή της την είχαν πέσει. Το #metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια».

 

Ο γνωστός μάνατζερ και πρώην δήμαρχος Μαραθώνα φαίνεται πως είχε ενοχληθεί από τη στάση της Youtuber και βρήκε αφορμή να εκφράσει την δυσαρέσκειά του ενώπιων του συντρόφου της Ίαν Στρατή και της συμπαίκτριάς του Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει τα όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το #metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι 6 αλλά 0 γιατί είναι μεσοβέζικο, εφόσον υπάρχει πιο ξεκάθαρη λύση», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Μετά από τον σάλο και η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε την απάντησή της μέσω Instagram.

Media Τελευταίες ειδήσεις