Media

Όταν ο Ζορντί τραγουδούσε στην Ρούλα – Δείτε πως είναι σήμερα

Πριν από 18 χρόνια η Ρούλα Κορομηλά έσπαγε τα μηχανάκια τηλεθέασης για μια ακόμα φορά...

Καλεσμένος της, ο πιο διάσημος μικρός του κόσμου, ο Ζορντί (Jordy Lemoine). Σε ηλικία τεσσάρων ετών ο Ζορντί μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες ως ο μικρότερος τραγουδιστής που κατάφερε να φτάσει στο Νο1 των μουσικών charts. Το τραγούδι του “Dur dur d’être bébé! (Είναι σκληρό να είσαι μωρό) ήταν ίσως προφητικό, αφού οι γονείς του κατηγορήθηκαν από τα γαλλικά ΜΜΕ ότι τον εκμεταλλεύονταν για να κερδίσουν χρήματα. Μάλιστα, οι ίδιοι είχαν ανοίξει και μια φάρμα που είχε μετατραπεί σε τουριστική ατραξιόν. Η φάρμα έκλεισε και η γαλλική κυβέρνηση απαγόρευσε να ακούγονται τα τραγούδια του από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση με σκοπό να τον προστατεύσει.

Το 1996 ο Ζορντί επέστρεψε στο σχολείο και αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο μεταξύ οι γονείς του είχαν πάρει ήδη διαζύγιο. Μετά από περίπου μία δεκαετία έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε ένα μουσικό show της Γαλλίας, όπου και νίκησε. Το 2006 κυκλοφόρισε και ένα καινούριο τραγούδι, το πρώτο του μετά από δώδεκα χρόνια.

Σήμερα ο Ζορντί είναι 23 ετών. Είναι μέλος του συγκροτήματος “Jordy & the Dixies”, κάνουν περιοδείες και ηχογραφούν τραγούδια.

Δείτε πως είναι σήμερα και θυμηθείτε την ιστορική εμφάνισή του στο “Ciao ANT1” to 1993.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Κοζάκου για Eurovision: «Τα βρισίδια δεν έχουν θέση πουθενά»
«Όταν είμαστε όλοι μαζί σε μια προσπάθεια και δίνουμε στον άλλον να καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής, τι θέλει να πει ο Φωκάς Ευαγγελινός και τι θέλει να πει η Klavdia, μετά τελείωσε» εξηγεί η Μαρία Κοζάκου
Η Μαρία Κοζάκου