Media

Όχι άλλο κάρβουνο… #Melfie

Τουρίστας στην Ελλάδα του 2017, κάνει τις βόλτες του και αφού θαυμάσει τα ιστορικά μνημεία (γιατί μόνο αυτά μας έχουν μείνει!), αράζει το βράδυ μπροστά στην τηλεόραση να δει τι γίνεται στη χώρα των μνημονίων. Κι ανακαλύπτει ότι η Ελλάδα έχει ταλέντα… πολλά ταλέντα… παντού!

Στο ένα κανάλι χορεύουν, στο άλλο τραγουδούν και στο άλλο… θαύμα! Στη χώρα που έχει πληγεί οικονομικά μαγειρεύουν «γκουρμέ» πιάτα…! Και μάλιστα μαθαίνει ότι την ίδια ώρα που σε δωρεάν συσσίτια στριμώχνονται μανάδες με παιδιά και υπερήλικες, κάποιοι έχουν ξενιτευτεί, στον Άγιο Δομίνικο, για να βιώσουν… την πείνα και τις στερήσεις. Δικαιολογημένα λοιπόν ο τουρίστας θα σκεφτεί πως «είναι τρελοί αυτοί οι έλληνες»!

Τρέλα πάντως τους έπιασε στο STAR όταν είδαν ότι απέναντι από τα υπόλοιπα talent show, «X Factor» και «So You Think You Can Dance», το δικό τους ριάλιτι μαγειρικής, το «Master Chef», στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του σημείωσε 12,3% στο γενικό σύνολο και 13,1% στο δυναμικό κοινό, όταν ο σταθμός στο πρόγραμμα ημέρας κατέγραψε 11,4% και 12,9%, αντίστοιχα. «Να δούμε ποιος θα είναι ο διάδοχος του θρόνου», είπαν στην αρχή, χωρίς να διευκρινίζουν αν πρόκειται να κάτσει κάποιος σε αυτόν ή θα γίνει το ίδιο με το δεύτερο κύκλο του ριάλιτι, στο MEGA, που κόπηκε ξαφνικά λόγω οικονομικών προβλημάτων της εταιρείας παραγωγής. Τώρα η απειλή δεν έρχεται από τα οικονομικά, αλλά από το «ταμείο» της Nielsen. Οι πρώτες γκρίνιες πάντως… ακούστηκαν στο κανάλι της Κηφισιάς και δικαιολογημένα γιατί το ριάλιτι ήταν… κακομαγειρεμένο και λογικά δεν καταφέρει να «ψήσει» τους τηλεθεατές να το δουν…!

Τουρίστας στην Ελλάδα του 2018, κάνει τις βόλτες του και αφού θαυμάσει τα ιστορικά μνημεία (γιατί μόνο αυτά συνεχίζουν να έχουν ενδιαφέρον!), αράζει το βράδυ μπροστά στην τηλεόραση να δει τι γίνεται στη χώρα των μνημονίων. Κι ανακαλύπτει ότι στην Ελλάδα έχουν πέραση τα ριάλιτι. Έτσι, κάποιοι… ψωμολυσσάνε στον Άγιο Δομίνικο, κάποιοι έχουν κλειστεί σε ένα «σπίτι» και «τρώνε» ο ένας τις σάρκες του άλλου, ενώ κάποιοι άλλοι που μάλλον είναι celebrities, έχουν ταξιδέψει σε άλλη χώρα και περνούν ακόμα χειρότερα, τρώγοντας ότι τους… πετάξουν! Δικαιολογημένα λοιπόν ο τουρίστας θα σκεφτεί πως «καλά να πάθουν αυτοί οι έλληνες»!

Η τηλεόραση γυρίζει πίσω ολοταχώς. Η κοινωνία «ψήνεται» και τα στελέχη της τηλεόρασης, ανακάλυψαν… το κάρβουνο. Γιατί τελικά, έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει…!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας