Media

Παναγιώτης Βασιλάκος: Μετά το Bachelor είχα προτάσεις για τηλεόραση, αλλά δεν μου ταίριαζαν

«Μετά το Battle of the couples δέχτηκα πόλεμο από παρουσιαστές και από κανάλια», λέει ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, ενώ τόνισε πως μετά το Battle of the couples δέχτηκε πόλεμο από κανάλια και παρουσιαστές.

«Μετά το Bachelor είχα προτάσεις για τηλεόραση, αλλά δεν μου ταίριαζαν. Μετά το Battle of the couples δέχτηκα πάρα πολύ πόλεμο από πολλούς παρουσιαστές και από πολλά κανάλια.

Είπα ότι στην επόμενή μου κίνηση, αν μου δοθεί η ευκαιρία, θα είμαι πάρα πολύ προσεκτικός. Να δω αν μου ταιριάζει κι αν είναι καλό το πρότζεκτ», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είπε στη συνέχεια: «Μου έρχονται συνέχεια νέες ιδέες, αλλά δεν ξέρω ποια ιδέα μου να κάνω πιλότο και να την παρουσιάσω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δανάη Μπάρκα και το πρόωρο τέλος της εκπομπής της: «Δεν είναι ευχάριστη είδηση για κανέναν μας»
«Εγώ έστειλα ένα γλυκό μήνυμα στην Δανάη και θα το πω στον αέρα το περιεχόμενο και το νόημα είναι ότι κάθε τέλος μια αρχή» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή