Media

Ποιος ετοιμάζει πολιτική εκπομπή στον ALPHA

Ενεργοποίησαν την πρωινή ζώνη και με το «Happy day» κάθε πρωί μπήκαν ξανά στη μάχη της τηλεθέασης.

Ένα από τα επόμενα σχέδια των στελεχών του ALPHA είναι να ενεργοποιήσουν την πρωινή ζώνη και τα πρωινά του σαββατοκύριακου, αλλά ακόμα, παρά τα όσα γράφονται, αυτό είναι σχέδιο επί του χάρτου. Βέβαια στόχος τους είναι πριν από την ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου, τη «Μες στην καλή χαρά», να βγαίνει στον αέρα μία πιο ενημερωτική εκπομπή, αφού άλλωστε η βάρδια του τεχνικού προσωπικού υπάρχει. Οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν πάντως το επόμενο διάστημα, ώστε αν είναι να βγει στον αέρα καινούργια εκπομπή να ξεκινήσει μετά το Πάσχα.

Τον Απρίλιο όμως, μετά το Πάσχα και λόγω των εκλογών για το ευρωκοινοβούλιο και την τοπική αυτοδιοίκηση θα βγει στον αέρα μία καινούργια πολιτική εκπομπή με παρουσιαστή τον Θάνο Δημάδη.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται μία φορά τη βδομάδα με στόχο να περάσουν από αυτήν όσο το δυνατόν περισσότεροι υποψήφιοι.  Μετά το Πάσχα άλλωστε θα ξεκινήσει και επίσημα η προεκλογική περίοδος και τα Μέσα Ενημέρωσης θα πρέπει, ως οφείλουν, να καλύψουν μέρος του προγράμματός τους με υποψήφιους των πολιτικών συνδυασμών. Έτσι, στον ALPHA την εκπομπή θα παρουσιάσει ο Θάνος Δημάδης, ενώ και σε υπόλοιπες εκπομπές του σταθμού, αλλά και στο δελτίο ειδήσεων θα φιλοξενηθούν αντιπρόσωποι των κομμάτων, ώστε να υπάρξει παρουσίαση των περισσοτέρων από αυτά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Παναγιώτης Στάθης: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του – «Χαιρετισμούς στο μπαμπά και τον Μανόλη»
«Καλό ταξίδι κυρά Καλλιόπη, θα σε θυμάμαι πάντα για την αγάπη σου, την διαρκή προσφορά σου, το χιούμορ σου, την απεριόριστη καλοσύνη σου και την ευφυία σου», γράφει ο Παναγιώτης Στάθης
Παναγιώτης Στάθης