Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σασμός – επόμενo επεισόδιo: Ο Μανόλης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Φαρμάκη στα ίσα

Σασμός – επόμενo επεισόδιo: Ο Μανόλης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Φαρμάκη στα ίσα

Συγκλονίζουν τα επεισόδια στα σειρά «Σασμός» που θα δούμε την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023. Η Μαρίνα περνά κρίσιμες ώρες στο νοσοκομείο στο πλευρό του Αντώνη…

Πέμπτη 30 Μαρτίου – Επεισόδιο 107

Ο Μαθιός βρίσκεται σε απόγνωση συνειδητοποιώντας ότι το όπλο του φόνου του Στεφανή έχει εξαφανιστεί. Η Καλλιόπη προσπαθεί να τον καθησυχάσει και μαζί αναλαμβάνουν δράση.

Η Μαρίνα περνά κρίσιμες ώρες στο νοσοκομείο στο πλευρό του Αντώνη. Η Νάντια φεύγει οριστικά από το σπίτι των Σταματάκηδων, ένας εφιάλτης από το παρελθόν της, όμως, θα της χτυπήσει και πάλι την πόρτα.

Ο Ευθύμης ερευνά τα όσα έμαθε από το γράμμα του Κώστα, ενώ ο Τόλης θα έχει έναν απρόσμενο επισκέπτη στην καντίνα. Ο Μανόλης αποφασίζει, με την παραίνεση του Παύλου, να αντιμετωπίσει τον Φαρμάκη στα ίσα. Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό και η αντίστροφη μέτρηση για αυτόν μοιάζει να έχει ξεκινήσει…

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Σύμβουλος Σεναρίου: Β. Χ. Σπηλιόπουλος & ομάδα σεναριογράφων

Επιμέλεια Σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης: η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης: η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις