Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σε ποιες περιπτώσεις θα γίνει ατομικό το Survivor [vid]

Σε ποιες περιπτώσεις θα γίνει ατομικό το Survivor [vid]

Ανατρέπουν τα δεδομένα για τον τελικό, τον ημιτελικό, την ψηφοφορία και το ατομικά αγωνίσματα του Survivor. Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκαλύπτει…

Καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Panorama και την Ελεονώρα Μελέτη ήταν σήμερα ο Κώστας Κοκκινάκης και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ, άλλαξε όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για τον τελικό, την ψηφοφορία και πότε το παιχνίδι θα γίνει ατομικό. 

Οι ημερομηνίες τελικού και ημιτελικού του Survivor

“Ημιτελικός 4 Ιουλίου και τελικός 5 Ιουλίου στην Αθήνα. Στον ημιτελικό θα διαγωνιστούν 4 παίκτες και στον τελικό 2. Και τις δύο βραδιές θα είναι όλοι οι παίκτες εκεί. Οι παίκτες θα γυρίσουν νωρίτερα αλλά δεν θα έρθουν στην Ελλάδα για να μην υπάρξουν διαρροές. Θα τους πάμε σε ένα άλλο μέρος. Δεν θα έχουν κινητό και δεν θα έχουν καμία επικοινωνία. Θα τρώνε, θα κάνουν μπάνιο αλλά δεν θα έχουν επικοινωνία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Και συνέχισε να αποκαλύπτει για το Survivor“Στον ημιτελικό θα υπάρχουν αγωνίσματα που θα γίνουν όλα στον Άγιο Δομίνικο και θα τα δείξουμε σε βίντεο. Από τους 4, βάσει αγωνισμάτων και ψηφοφορίας, θα πάμε στους δύο. Οι ψηφοφορίες στον ημιτελικό και τον τελικό θα είναι καινούριες”.

Ενώ για το σε ποιες τρεις περιπτώσεις πάμε σε ατομικό παιχνίδι, κατέληξε: “Αν χάσουν πάλι οι Διάσημοι και μείνει ένας, αν τραυματιστεί κάποιος από τους δύο Διάσημους ή αν φύγει η Σάρα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η ανατροπή μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε