Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σοκάρει η Ζωή Κρονάκη για βίαιη συμπεριφορά που δέχτηκε: Ήταν σε αμόκ, ένιωσα ανίσχυρη

Σοκάρει η Ζωή Κρονάκη για βίαιη συμπεριφορά που δέχτηκε: Ήταν σε αμόκ, ένιωσα ανίσχυρη

Κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος, η Ζωή Κρονάκη και το συνεργείο της βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη βίαιη συμπεριφορά ενός ανθρώπου που θα παραχωρούσε χώρο για γύρισμα. Η περιγραφή της, σοκάρει.

Η Ζωή Κρονάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2 με τη Τζένη Θεωνά, το απόγευμα του Σαββάτου (10.06.2023). Και εκεί περιέγραψε την ακραία βίαιη συμπεριφορά που έζησε.

«Το συνεργείο που βρίσκεται ακριβώς από πίσω ήταν και το συνεργείο με το οποίο βιώσαμε αυτή την κατάσταση. Και μάλιστα ήταν μια στιγμή συγκλονιστική για μένα, δεν μου είχε ξανασυμβεί. Δηλαδή να υπάρξω σε έναν εργασιακό χώρο, να έχουμε προσυμφωνήσει ότι το γύρισμα θα γίνει σε αυτόν τον χώρο και ο άνθρωπος που μας υποδέχθηκε να λειτουργήσει με ακραία βία. ]

Με το να χτυπάει κάμερες, να βρίζει τον σκηνοθέτη, να τον πιάσει από τον γιακά, να βρίζει ιερά και όσια. Εγώ έβαλα τα κλάματα σε εκείνη την φάση.

Ένιωσα ανίσχυρη και αδύναμη να υπερασπιστώ και τον εαυτό μου. Το μόνο που ζητούσα είναι να σταματήσει, «ας σταματήσουμε το γύρισμα, δεν χρειάζεται να πάμε παρακάτω» έλεγα. Ο άνθρωπος αυτός ήταν σε παροξυσμό.

Πρέπει να πω ότι δεν ήταν ο συνεντευξιαζόμενος αυτός που λειτούργησε έτσι. Ήταν ο άνθρωπος που είχε τον χώρο και είχε συμφωνήσει να γίνει το γύρισμα εκεί.

 

Όταν φύγαμε από το γύρισμα, ο συνεντευξιαζόμενος μάς πήρε τηλέφωνο και μας ζήτησε συγγνώμη θέλοντας να συνεχίσουμε με κάποιον τρόπο. Φυσικά δεν έγινε ποτέ αυτό το γύρισμα και με αυτό τον άνθρωπο δεν θέλω να έχω καμία σχέση» είπε η Ζωή Κρονάκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις