Τρίτη, 18 Ιουν.
35oC Αθήνα

Σταύρος Θεοδωράκης: Άδικη και υπερβολική η κριτική που δέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Σταύρος Θεοδωράκης: Άδικη και υπερβολική η κριτική που δέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

“Έχω πολλά να πω για τον Κασσελάκη, όπως και για όλους τους πολιτικούς όπου ζω τα μικρά τους ψέματα, τις ανακρίβειές του και τους λαϊκισμούς τους, αλλά αυτό είναι κάτι που όλοι έχουμε πει κάποια στιγμή ερωτευμένοι στη ζωή μας” δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που θα δώσει ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Σταματίνα Τσιμτσιλή προβλήθηκε στο Happy Day.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη και τη δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή του ότι θα ήθελε με τον σύντροφό του Τάιλερ ΜακΜπεθ να αποκτήσουν δύο αγόρια και αργότερα τη μετάνιωσε.

«Η κουβέντα ήταν στο στούντιο. Ήταν μια αληθινή και γενναία εξομολόγηση κατά την άποψή μου. Τώρα αν για κάποιους λόγους το μετάνιωσε ή αν πρέπει να πει ότι μετάνιωσε, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω.

Οι πολιτικοί πολλές φορές δεν καθοδηγούνται από το πραγματικό τους είναι, αλλά από την ανάγκη να έχουν μία εικόνα ανά εποχές. Δεν ξέρω γιατί το λέει κι είναι δικό τους θέμα. Ένα ζευγάρι μπορεί να αλλάξει κι άποψη» ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Πιστεύω ότι δέχθηκε άδικη κριτική γιατί έχω ακούσει και ζευγάρια ετερόφυλων φίλων μου, που είναι μαζί κι όταν τους ρωτώ μου λένε ότι θέλω έναν κορίτσαρο.

Δεν σημαίνει ότι θα πάω να παραγγείλω ένα παιδί ή ότι αν δεν είναι αυτό θα το ακυρώσει και θα κάνει κάτι άλλο. Νομίζω πως ήταν μία υπερβολική κριτική. Διυλίζαμε τον κώνωπα.

Έχω πολλά να πω για τον Κασσελάκη, όπως και για όλους τους πολιτικούς όπου ζω τα μικρά τους ψέματα, τις ανακρίβειές του και τους λαϊκισμούς τους, αλλά αυτό είναι κάτι που όλοι έχουμε πει κάποια στιγμή ερωτευμένοι στη ζωή μας ότι π.χ. θέλω δύο κορίτσια» κατέληξε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Media Τελευταίες ειδήσεις