Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor 18/6: Το πρώτο νυχτερινό αγώνισμα [vid]

Survivor 18/6: Το πρώτο νυχτερινό αγώνισμα [vid]

Το Survivor είναι όντως το παιχνίδι των ανατροπών. Δείτε το πρώτο νυχτερινό αγώνισμα της Κυριακής.

Άλλη μία ανατροπή θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό την Κυριακή 18 Ιουνίου. Οι τηλεθεατές θα δουν για πρώτη φορά νυχτερινό αγώνισμα του Survivor.

Το αγώνισμα της Κυριακής φαίνεται αρκετά δύσκολο. Οι παίκτες καλούνται να καταθέσουν σώμα και ψυχή γιατί τα δύσκολα τώρα έρχονται και ο τελικός με τους τέσσερις παίκτες, πλησιάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Όλα έχουν να κάνουν με την ισορροπία. Οι παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor, προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μία δοκό και παράλληλα να την κουνούν δεξιά και αριστερά μέχρι τη στιγμή που θα πέσει ο αντίπαλός τους από την δοκό, στο νερό της πισίνας. Και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος όταν αφορά την ισορροπία, έχει αποδειχθεί ότι τα πάνε πολύ καλά, αφού η παίκτρια έχει ασχοληθεί χρόνια με το σερφ και ο Ντάνος ως προπονητής θαλάσσιου σκι τα πάει καλά με την ισορροπία πάνω από το νερό.

Από την άλλη, από την ομάδα των Μαχητών φαίνεται ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας θα δυσκολευτεί, αφού είναι αρκετά μεγαλόσωμος και το κέντρο βάρους του δεν είναι τόσο χάμηλό όσο στους υπόλοιπους παίκτες.

Δείτε τι αποκαλύπτει το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η ανατροπή μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε