Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor: Έκλαψε ο Αγγελόπουλος! Κατάθεση ψυχής στο φινάλε! [vid]

Survivor: Έκλαψε ο Αγγελόπουλος! Κατάθεση ψυχής στο φινάλε! [vid]

Λίγο μετά τη νίκη του στο αγώνισμα που του εξασφάλισε την παρουσία του στον ημιτελικό του Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος λύγισε από την πίεση όλων αυτών των μηνών. Ο “ανεπιθύμητος” έγινε το αγαπημένο παιδί του φανατικού κοινού που τον στήριξε στη διάρκεια όλου του Survivor.

Το μεγάλο φαβορί του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για τα όσα έζησε αυτούς τους 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Μετά τη νίκη του στον τελικό γύρο με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο Ντάνος ξέσπασε στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού για τα όσα έζησε με τους συμπαίκτες του.

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης επισήμανε ότι βλέπουν να είναι μόνος τις τελευταίες μέρες μετά και την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του. “Η αλήθεια είναι ότι κάπως έτσι είναι. Όχι ότι έχω κάτι με τα παιδιά. Απλά ζούμε σε δυο διαφορετικά σπίτια. Τα παιδιά μου είπαν πολλές φορές να πάμε να κοιμηθούμε παρέα. Θεωρώ όμως ότι ως εναπομείναντας σε αυτό το σπίτι από την ομάδα μου, δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να το αφήσω άδειο εντελώς. Θα το αφήσω μόνο όταν θα αποχωρήσω για την Ελλάδα. Οπότε νομίζω με καταλαβαίνουν όλοι για ποιο λόγο το έκανα. Εξάλλου είναι πάρα πολλά τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις που έχω μέσα σε αυτό το σπίτι που θα ήθελα τον χρόνο μου με το σπίτι. Κοιτάζοντας κάθε γωνιά μου θυμίζει πάρα πολλά πράγματα. Τους συμπαίκτες μου τους πρώην που έχουν φύγει και είναι στην πατρίδα ήδη και τις στιγμές που περάσαμε. Καλές και κακές μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Σίγουρα το πρώτο βράδυ όταν πήγα ήμουν πάρα πολύ αμήχανος. Πολύ περισσότερο το πρωινό όταν σηκώθηκα, γιατί δεν υπήρχε ούτε καν ένας άνθρωπος, όπως τελευταία ήταν η Ευρυδίκη. Πολλά συγχαρητήρια στην Ευρυδίκη για το ότι έφτασε μέχρι εδώ. Αλλά η μοίρα ήταν έτσι γραμμένη που έπρεπε να συνεχίσω μόνος σε αυτό το σπίτι. Όσο μένουν τα παιδιά δίπλα, σίγουρα κάναμε κάποια παρέα εκτός σπιτιού. Αλλά το βράδυ επέλεξα και ήταν επιλογή μου να είμαι μόνος μου γιατί ήθελα λίγο το χρόνο μου με το σπίτι αυτό που πέντε μήνες περάσαμε τόσα πολλά εκεί μέσα” σχολίασε εμφανώς συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος συγκινημένος. “Δεν είναι και λίγο ρε Σάκη. Δηλαδή και τα καλά και τα κακά είναι πάρα πολλά. Θεωρώ ότι περισσότερα τα καλά. Εντάξει. Όλοι μας θέλουμε το χρόνο μας νομίζω για κάποια πράγματα. Βγαίνει και μια πίεση των πέντε μηνών”, συμπλήρωσε ο Ντάνος για την παρουσία του τους τελευταίους μήνες στο Survivor.

“Σε αυτό το χρόνο σου που έχεις πάρει αυτές τις τελευταίες ημέρες, σε αυτή τη μοναχικότητα που βιώνεις, ποιες είναι οι κυρίαρχες σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σου;” ήταν η ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη που φάνηκε να συγκινεί ακόμα περισσότερο τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

“Σίγουρα αισθάνομαι γεμάτος από όλο αυτό και υπερήφανος που είμαι σε αυτό το σπίτι και για αυτά που έζησα. Αλλά ένα που μου μένει είναι ότι αισθάνθηκα πάρα πολλές φορές ανεπιθύμητος σε αυτό το σπίτι. Και όταν γυρίζεις σπίτι μόνος σου, είναι λίγο…” είπε με δάκρυα στα μάτια. “Είναι ένα παιχνίδι που το έπαιξα και χαίρομαι πραγματικά ακόμα που είμαι ακόμα εδώ και φεύγω από τους τελευταίους. Χαίρομαι τουλάχιστον γιατί κάποιοι από αυτούς που έφυγαν τελευταίοι και είχαν την τάση να μη με θέλουν για παρέα, με έζησαν λίγο περισσότερο και κατάλαβαν περίπου τι άνθρωπος είμαι και αισθάνομαι πιο καλά για αυτό”.

Όταν τον ρώτησε ο Σάκης Τανιμανίδης αν νιώθει δικαίωση ως τελευταίος από την ομάδα των διασήμων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξήγησε όσα τον πλήγωσαν στο Survivor. “Άκου να δεις, εγώ έτυχε να “κοντραριστώ” με κάποιους συμπαίκτες μου και να μη με θέλουν για παρέα ή οτιδήποτε γιατί υπερασπίστηκα τις αξίες του σπιτιού μου και τα πράγματα που κατάλαβα στη ζωή μου μέσα από τα βιώματα μου. Το ότι είμαι ακόμα εδώ, χαίρομαι πάρα πολύ γιατί έκανα αυτό το πράγμα. Και καλά έκανα. Δεν ήταν εύκολο. Αλλά για κανένα παιχνίδι δεν θα πούλαγα το σπίτι μου και ό,τι με έχει κάνει να μάθω αυτή η ζωή”.

Διαβάστε επίσης: 

Survivor Βαλαβάνη: Τσαντίστηκε στις ερωτήσεις για Αγγελόπουλο! [vid]

Survivor: Απόλυτη ανατροπή! Η αποχώρηση του Σπαλιάρα, η μούντζα του μισθοφόρου και τα δάκρυα του Ντάνου [vids]

Survivor τρέιλερ 3/7: Το επεισόδιο που θα μείνει στην ιστορία!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε