Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Survivor Αγγελόπουλος: Οι αποχαιρετισμοί που τον δικαίωσαν

Survivor Αγγελόπουλος: Οι αποχαιρετισμοί που τον δικαίωσαν

Όλοι εναντίον του Ντάνου ξεκίνησαν και υπέρ του έφυγαν από το παιχνίδι του Survivor. Πώς οι συμπαίκτες του άλλαξαν γνώμη για αυτόν.

Όλα αλλάζουν στο Survivor. Τα αγωνίσματα, τα έπαθλα, οι κανόνες ακόμα και οι παίκτες… Με άλλες αντιλήψεις πήγαν στο παιχνίδι και με άλλες βγήκαν. Όλοι αρχικά ήταν εναντίον του Αγγελόπουλου και οι περισσότεροι ύστερα είδαν στο πρόσωπό του την εμπιστοσύνη και τον αλληλοσεβασμό που περίμεναν από αυτόν. Βαλαβάνη, Χρανιώτης και Μπο τον αποχαιρέτησαν με τον πιο όμορφο για αυτόν τρόπο. Οι δηλώσεις τους πριν την αποχώρηση δείχνουν τη διαφορετική τους στάση απέναντι στον Ντάνο…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Η τελευταία αποχώρηση του Survivor ήταν αυτή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Μόλις ανακοινώθηκε η αποχώρησή της, η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ πλάνταξε στο κλάμα και με μία φράση της κέρδισε μια μερίδα του κοινού που μέχρι τότε στρεφόταν εναντίον της λόγω Ντάνου.

“4,5 μήνες τώρα το να είσαι με ένα σακίδιο και τα μόνα πράγματα που έχεις να είναι μια αλλαξιά ρούχα και λίγο φαγητό, είναι πραγματικά πολύ σκληρό. Από την άλλη είναι κάτι που σε μαθαίνει. Σε διδάσκει πολλά πράγματα. Έφτασα πολύ κοντά στην πηγή που λέγεται τελικός, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να πιω νερό. Μπορώ να πω ότι είμαι στεναχωρημένη, αλλά από την άλλη, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη”, δήλωσε αργότερα στις κάμερες του Survivor η ίδια.

Και συνέχισε: “Πάρα πολύ χαρούμενη γιατί είμαι η τελευταία γυναίκα. Κλείνω έτσι την πόρτα ως η τελευταία παίκτρια στο Survivor. Πλέον είναι μια αντρική υπόθεση και νομίζω ότι αυτό ήταν και λίγο αναμενόμενο. Αλλά δεν στεναχωριέμαι, είμαι πολύ ικανοποιημένη μέχρι εδώ που έχω φτάσει. Πολύ τυχερή, θα το λέω συνέχεια. Και πραγματικά φεύγω πολύ γεμάτη”.

“Συγγνώμη για όλα” είπε αμέσως μετά η ίδια στον Αγγελόπουλο και με αυτή τη φράση της έφυγε από το παιχνίδι, αφήνοντας πίσω όλες τις κακές εμπειρίες… Και κάπως έτσι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κατάφερε να ξαναγίνει συμπαθής και να δικαιώσει τον Αγγελόπουλο, που σε τελική ανάλυση φάνηκε ότι δεν της είχε κάνει τίποτα…

Δείτε την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη:

Τον δικό του απολογισμό, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, είχε κάνει και ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο παίκτης των Διασήμων μάλιστα είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Αγγελόπουλο, αφού συχνά τσακώνονταν αλλά αμέσως μετά τα ξαναέβρισκαν.

“Είναι μία βαλίτσα με πράγματα (μεταφορικά). Είναι η πιο ενδιαφέρουσα περιπέτεια που έχω ζήσει ως τώρα στη ζωή μου. Οφείλω να αποχαιρετήσω αυτό το πράγμα με δέος. Αυτοί οι άνθρωποι που έχουμε μείνει πρέπει να αισθανόμαστε πολύ μάγκες που έχουμε φτάσει ως εδώ. Χρειάζεται πολλά ψυχικά αποθέματα και ικανότητα να αντέξεις σε ψυχολογικό επίπεδο ως εδώ… Καλό είναι να το χαιρετίσεις με τη μεγαλύτερη μεγαλοπρέπεια και σεβασμό που μπορείς να αποχαιρετήσεις κάτι… Συμβαίνει μία φορά στη ζωή σου και οφείλεις να το ξέρεις αυτό”, δήλωσε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Γιώργος Χρανιώτης πριν φύγει ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιος με τον Ντάνο, στον οποίο είπε: “Σε ευχαριστώ για όλα. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Να πάρεις αυτό που σου αξίζει”. Ο ηθοποιός είχε έρθει αρκετά κοντά με τον Αγγελόπουλο και απέδειξε ότι άδικα είχαν στραφεί όλοι εναντίον του στην αρχή του παιχνιδιού.

Δείτε την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη:

Και ο Μπο όμως ήταν από αυτούς τους παίκτες που πριν φύγει μια για πάντα από το Survivor, ήθελε να δείξει σε όλους ότι το κλίμα ανάμεσά τους ήταν ευχάριστο. Μόλις ανακοινώθηκε η αποχώρησή του, ο γνωστός ράπερ ψιθύρισε στο αυτί του Αγγελόπουλου: «Πάρε τον τρελό και τρέχα».

Ο ίδιος στο Survivor Panorama είχε εξηγήσει ότι το εννοούσε για τον Χρανιώτη και γενικά για το κλίμα που επικρατούσε ανάμεσά τους. Ο Αγγελόπουλος ήταν αυτός που πάντα ενθάρρυνε τους παίκτες και είχε τον άερα του νικητή: «Είναι σαν είναι ένα ζευγάρι 60 χρόνια μαζί και μαλώνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά στο τέλος είναι αγαπημένοι! Ο Ντάνος έχει μια ευθύνη να τον προσέχει, γιατί μόνος του δεν μπορεί! Έχει «τρακάρει» με βράχους, έχει χάσει μαγιό, έχει κάνει τα απίστευτα!».

Δείτε την αποχώρηση του Μπο:

Το συμπέρασμα λοιπόν ένα… O Γιώργος Αγγελόπουλος δεν άξιζε να βρεθεί στο περιθώριο. Οι περισσότεροι παίκτες της λεγόμενης “κλίκας” και όχι μόνο, έχουν δηλώσει ότι δεν είχαν πραγματικό λόγο που τον ψήφιζαν για αποχώρηση παρά μόνο το γεγονός ότι συχνά απομονωνόταν από την ομάδα. Αυτό δεν ήταν όμως αρκετό για να χάσει το τηλεοπτικό κοινό την πίστη του στον Ντάνο που αποτελεί φαβορί έως και σήμερα. Παίκτες της “κλίκας”, όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετάνιωσε για την έλλειψη εμπιστοσύνης που είχε απέναντι στο πρόσωπό του. Ο Γιώργος Χρανιώτης είδε τελικά ότι βρήκε στον Ντάνο την παρέα που στην αρχή ήταν καχύποπτος να κάνει και τέλος, ο Μπο ενίσχυσε το καλό κλίμα δείχνοντας ότι ο Ντάνος ήταν εκεί όποτε τον χρειάζονταν στα αγωνίσματα και όχι μόνο…

Ίσως απλά ήθελαν λίγο καιρό για να καταλάβουν τον χαρακτήρα του Αγγελόπουλου ή ο ίδιος ήθελε τον χρόνο του για να δείξει αυτό που πραγματικά είναι… Όλοι είχαν παρεξηγήσει τις πρωτοβουλίες που έπαιρνε στο Survivor και τις είχαν ερμηνεύσει, ως “αρχηγικές τάσεις”, όλα όμως γίνονταν καλοπροαίρετα από την πλευρά του Ντάνου και μάλιστα επιβεβαίωσαν ότι η συμπεριφορά του ήταν ίδια μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο και ο Αγγελόπουλος δεν χρειάστηκε καν να το σερβίρει!

Διαβάστε επίσης:

Survivor Βαλαβάνη: Τι είπε για Αγγελόπουλο και Βασάλο [vid]

Survivor: “Εμφύλιος” πόλεμος για την ασυλία! Ο Μάριος έβαλε τα κλάματα! [vids]

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η αποχώρηση λίγο πριν τον τελικό θα συνταράξει τους πάντες

Τρέιλερ Survivor: Ποιος θα κερδίσει μια θέση στην “αγία” τριάδα

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε