Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Survivor αποχώρηση: Πώς ακριβώς θα ψηφίσει το κοινό

Survivor αποχώρηση: Πώς ακριβώς θα ψηφίσει το κοινό

Αλλάζουν οι κανόνες στη διαδικασία αποχώρησης του Survivor. Δείτε πώς ακριβώς θα αποχωρήσει ο επόμενος παίκτης από το παιχνίδι.

Λίγο πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης του Κώστα Κοκκινάκη στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor, ήρθε μια έκπληξη για τους παίκτες! Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες την αλλαγή στον τρόπο ψηφοφορίας του κοινού. Οι παίκτες άκουγαν για πρώτη φορά, όπως και το κοινό, τους νέους κανόνες στη διαδικασία της αποχώρησης.

Οι υπόλοιποι 9 παίκτες (πλην δηλαδή του Κώστα Κοκκινάκη) δεν θα συνεχίσουν να αποχωρούν με τον τρόπο που ακολουθούσε το παιχνίδι τόσο καιρό. Οι παίκτες που έχουν παραμείνει και θα αποχωρήσουν διαφορετικά είναι ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Μπο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την ομάδα των Διασήμων και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα Εσκενάζυ από την ομάδα των Μαχητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Συγκεκριμένα, την επόμενη εβδομάδα θα τεθούν και οι εννέα παίκτες στη διάθεση του κοινού και μάλιστα για μία ολόκληρη ημέρα. Βάση των ψήφων, θα δημιουργηθεί μια “λίστα” από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση θα βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους.

Από εκεί και πέρα, θα συνεχιστούν οι αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες. Όταν βγουν δύο ή τρεις προτεινόμενοι, δεν θα ψηφίζει το κοινό, αλλά θα φεύγει αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους στην σχετική λίστα που θα έχει ήδη δημιουργηθεί.

Δείτε τον Σάκη Τανιμανίδη να εξηγεί στους παίκτες την αλλαγή στον τρόπο αποχώρησης και την αντίδραση των παικτών. Άλλοι αγωνιούν, άλλοι μένουν απαθείς και… η Σάρα Εσκενάζυ – όπως πάντα – χαμογελαστή!

Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο του Survivor; Ποια ομάδα θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο; Πώς θα επηρεάσει την ομάδα των Διασήμων η αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη; Θα λυθεί μια για πάντα η κόντρα Διάσημων και Μαχητών; Πώς θα σχολιάσουν τις αλλαγές στον τρόπο αποχώρησης; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες στις 4 Ιουνίου και ώρα 21:00.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η νέα κλίκα στο Survivor! “Εγκέφαλος” η Βαλαβάνη!

Survivor: Η αποχώρηση του Κοκκινάκη, ο τσακωμός Ντάνου-Χρανιώτη και το ξεσάλωμα στην Πούντα Κάνα [vids]

Αποκαλύφθηκε η στρατηγική του Χρανιώτη στο Survivor! [vids]

Survivor: Ποιος παίκτης πάει απευθείας στον τελικό!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε