Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor ασυλία: Χαμός με αποχώρηση! Ποιοι μένουν! [vid]

Survivor ασυλία: Χαμός με αποχώρηση! Ποιοι μένουν! [vid]

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το grande finale του Survivor, με το σημερινό επεισόδιο να έχει λίγο από όλα. Αγώνισμα ασυλίας, τραυματισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αλλά και αποχώρηση!

Λίγες μόνο ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό και το σημερινό επεισόδιο του Survivor θα καθηλώσει το φανατικό κοινό στους δέκτες του, με αγώνισμα ασυλίας και αποχώρηση. Γιώργος Αγγελόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Γιάννης Σπαλιάρας θα τα δώσουν όλα σε μια προσπάθεια να διεκδικήσουν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από τους μαχητές θα μείνει εκτός αγωνίσματος ασυλίας καθώς κέρδισε το κολιέ ασυλίας στο προηγούμενο αγώνισμα.

Η αγωνία κορυφώνεται για το αποψινό επεισόδιο του Survivor με το δεύτερο και τελευταίο κολιέ της ασυλίας αλλά και την ψηφοφορία των παικτών που οδηγεί σε αποχώρηση. Το αγώνισμα δεν ευνοεί καθόλου την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αφού απαιτεί αποκλειστικά δύναμη στα πόδια και ισορροπία. Η αθλητικογράφος ταλαιπωρείται τον τελευταίο καιρό από έναν τραυματισμό στο πόδι οπότε μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να κερδίσει το κολιέ ασυλίας σε ένα αγώνισμα που απαιτείται ισορροπία και δύναμη στα πόδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Οι παίκτες καλούνται να ισορροπούν σε έναν κινούμενο κύλινδρο και να τον σπρώχνουν με τα πόδια τους μέχρι να ρίξουν τον αντίπαλό τους. Σε ένα αντίστοιχο παιχνίδι πριν λίγα επεισόδια είχε επικρατήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, παίζοντας εναλλάξ με όλους τους παίκτες των μαχητών. Όποιος καταφέρει να κερδίσει στο απαιτητικό αγώνισμα ασυλίας θα εξασφαλίσει το κολιέ και την παραμονή του στο Survivor . Θα έχει σίγουρα ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πώς θα διαμορφωθεί το αποτέλεσμα της κάλπης, με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με τα spoilers και όσα αποκάλυψαν στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, οι τέσσερις παίκτες που πάνε στον ημιτελικό του Survivor, φεύγουν από τον Άγιο Δομίνικο την 1η Ιουλίου. Στις 2 Ιουλίου θα είναι στην Ελλάδα και θα μείνουν σε ξενοδοχείο. Μάλιστα, η Κλεοπάτρα Πατλάκη παρουσίασε την οριστική τετράδα που πέρασε στον ημιτελικό.

“Ξέρουμε ότι τις επόμενες μέρες αποχωρεί και η Ευρυδίκη και είναι επιβεβαιωμένο πλέον ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας έρχεται πέμπτος. Άρα, η τετράδα που πάει στον ημιτελικό είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος“, ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος. Υπενθυμίζουμε βέβαια ότι τα παραπάνω είναι διαρροές και όχι επίσημες πληροφορίες για το Survivor.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Τραυματίστηκε άσχημα ο Αγγελόπουλος και ο μισθοφόρος κέρδισε την ασυλία [vids]

Survivor: Τα άγνωστα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε