Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Αθάνατο greek καμάκι! Μάριος και Ντάνος φλέρταραν τουρίστριες!

Survivor: Αθάνατο greek καμάκι! Μάριος και Ντάνος φλέρταραν τουρίστριες!

Τέσσερα καυτά κορίτσια φωτογραφήθηκαν με τον Μάριο και τον Ντάνο. Μετά από πέντε μήνες σε ένα νησί στο Survivor, θέλησαν να το ρίξουν λίγο έξω και γιατί όχι σε λίγο φλερτ…

Την ίδια ώρα που Βασάλος και Αναγνωστόπουλος αγωνιούσαν για το ποιος θα περάσει στον ημιτελικό του Survivor, Μάριος και Ντάνος ταξίδεψαν για πρώτη φορά μαζί σε έπαθλο που τους χάριζε εκτός της ατομικής ασυλίας και ένα ταξίδι στην Κούβα.

Τα δύο φαβορί του Survivor δείπνησαν μαζί, πήγαν για ποτάκι μαζί και γεύτηκαν τι πάει να πει κουβανέζικη διασκέδαση. Ο Μαχητής και ο Διάσημος δεν έχασαν χρόνο και… φλέρταραν νεαρές τουρίστριες. Ο Μάριος ήταν ο πρώτος που μίλησε στα καυτά κορίτσια, ενώ και οι δύο παίκτες φωτογραφήθηκαν μαζί τους για να μη ξεχάσουν τις στιγμές αυτές και κυρίως τα κορίτσια…

“Από πού είστε”, ρώτησε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με τα τέσσερα κορίτσια να του απαντούν από την Καλιφόρνια. “Είμαστε από το ελληνικό Survivor”, είπε ο “τρελός Κύπριος” με την τουρίστρια να “πετάει” την ατάκα…. “Μοιάζετε ότι είστε από εκεί!”.

Ο Μαχητής προσπάθησε να το σώσει αλλά δεν τα κατάφερε: “Και τα παπούτσια μας είναι λερωμένα…”! Πάντως, δεν πτοήθηκαν, πόζαραν με ένα τεράστιο χαμόγελο και φωτογραφήθηκαν με τα σέξι κορίτσια. “Θα γίνουμε διάσημες”, δήλωσαν τα κορίτσια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Δείτε το βίντεο από το σχετικό απόσπασμα του χθεσινού Survivor στο 1:34:00:

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor 4/7: Χαμός! Όλοι οι παίκτες στον ημιτελικό!

Survivor: Η αποχώρηση του Αναγνωστόπουλου και το “πέσιμο” Ντάνου και Μάριου σε καυτές τουρίστριες [vids]

Survivor Βασάλος: Αυξάνεται συνεχώς το κοινό του! Απειλή για Μάριο!

Survivor – Βαλαβάνη: Για ποιον έκανε καρδούλες στην άμμο [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε