Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα ασυλίας! Ποιοι θα κερδίσουν!

Survivor: Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα ασυλίας! Ποιοι θα κερδίσουν!

Σε ένα ιδιαίτερο αγώνισμα ασυλίας θα κληθούν να τα δώσουν όλα διάσημοι και μαχητές για να εξασφαλίσουν την παραμονή του μέχρι το grande finale του Survivor.

Στο αποψινό αγώνισμα Ο στίβος μάχης απαιτεί ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και όπως πάντα ευστοχία. Ο νικητής θα κριθεί για άλλη μια φορά στον τελικό στόχο. Οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για το πιο σημαντικό έπαθλο στο Survivor, αυτό της ασυλίας.

Σε σύγκριση με το αγώνισμα από το τουρκικό Survivor υπάρχουν μικρές διαφορές σίγουρα στον στίβο που θα κλθούν να αγωνιστούν διάσημοι και μαχητές, το παζλ και πιθανότατα στον τελικό στόχο. Στο τουρκικό Survivor τελικός στόχος των παικτών ήταν να πετύχουν με όπλο paintball τα αντικείμενα που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση από το σημείο που έπρεπε να σταματήσουν.

Η ομάδα που θα νικήσει θα εξασφαλίσει την παραμονή όλων των παικτών της στην παραλία, ενώ η ομάδα που θα χάσει, θα πρέπει να αποχωριστεί έναν παίκτη της. Αν χάσει η ομάδα των Μαχητών, θα μείνουν 4 παίκτες ενώ αν χάσει η ομάδα των Διασήμων θα μείνουν μόλις δύο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ασυλία και αποχώρηση γίνονται πλέον μαζί, την ίδια μέρα, και προβάλλονται στο κοινό στο ίδιο επεισόδιο Survivor. Οι υποψήφιοι για αποχώρηση τίθενται ανάλογα με τους υποψήφιους που θα καταλήξουν από την ψηφοφορία των παικτών και από αυτόν που κέρδισε το τοτέμ της ασυλίας.

Τελικά όμως αυτός που θα φύγει είναι αποτέλεσμα της 24ωρης κρίσιμης ψηφοφορίας του κοινού που μία εβδομάδα πριν διαμόρφωσε τη λίστα προτίμησης των παικτών που έχουν παραμείνει. Θα φύγει δηλαδή αυτός που είναι τελευταίος στην προτίμηση του κοινού σε σχέση με τους άλλους υποψήφιούς του.

“Θέλουμε να μείνουμε όλοι”, δηλώνει στο τρέιλερ η Σάρα Εσκενάζυ, “δεν θέλουμε να χάσουμε κανένα παίκτη”, σχολιάζει από τη μεριά της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να αγωνιστούν με όλο τους το είναι για να μείνουν έως το τέλος του Survivor.

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor 14/6: Η στιγμή της αποχώρησης έφτασε…

Survivor: Το τρολάρισμα στον Σπαλιάρα και η συγκίνηση του Ντάνου με τη μαμά του [vids]

Survivor: Επιτέλους! Μάθαμε την αλήθεια για τα πέναλτι [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε