Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Survivor: Επιτέλους! Μάθαμε την αλήθεια για τα πέναλτι [vid]

Survivor: Επιτέλους! Μάθαμε την αλήθεια για τα πέναλτι [vid]

Μπο και Κοκκινάκης ήταν οι αποψινοί καλεσμένοι του Survivor Panorama. Δείτε τι αποκάλυψαν για τα πέναλτι.

Καλεσμένοι στην εκπομπή Survivor Panorama και την Ελεονώρα Μελέτη ήταν ο Μπο και ο Κώστας Κοκκινάκης. Οι δύο πρώην παίκτες ένωσαν τις δυνάμεις τους και σχολίασαν όλες τις τελευταίες ειδήσεις για το παιχνίδι, ενώ μας έλυσαν μια μεγάλη απορία για τα πέναλτι.

Η συζήτηση πήγε στα πέναλτι με αφορμή το αγώνισμα, μετά τη λήξη του οποίου, ο Γιώργος Χρανιώτης είχε πει ανοιχτά πως οι Διάσημοι άφησαν τους Μαχητές να κερδίσουν.

 «Πρώτο ματς παίζει ο Χρανιώτης με τον Αναγνωστόπουλο και χάνει ο Χρανιώτης για ένα δευτερόλεπτο στον στόχο. Κάποιοι από εμάς είδαν ότι ο Κώστας είχε ακουμπήσει δύο φορές το κουκλάκι και δεν έπεσε κάτω. Το είδαν στο βίντεο, όντως είχε γίνει αυτό. Μας είπαν ότι όντως έγινε στιγμιαία, αλλά επειδή ήταν πρώτο παιχνίδι μήπως να το αφήσουμε και αν γίνει άλλη μία φορά σε εμάς, να είμαστε πάτσι. Το δεχτήκαμε εμείς και τρίτο παιχνίδι παίζω εγώ με τον Κωνσταντίνο. Έκανα κι εγώ μια παράβαση, πήδηξα πιο νωρίς από ένα εμπόδιο, κερδίζω το παιχνίδι. Έκαναν ένσταση τα παιδιά, είχα κάνει παράβαση, με ξαναβάλανε από την αρχή κι εκεί κάπου ξενερώσαμε, νευριάσαμε και δεν παίξαμε το υπόλοιπο παιχνίδι», είπε ο Κώστας Κοκκινάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

«Μας είχαν πει ότι αν πάει να πέσει το κουκλάκι, το αφήνουμε και πέφτει, δεν βάζουμε το χέρι να το κρατήσουμε. Αυτό που μας πείραξε πιο πολύ ήταν ότι δεν υπήρχαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι κανόνες. Στον προηγούμενο αγώνα για συγκεκριμένο κανόνα χάσαμε ολόκληρο παιχνίδι, στο συγκεκριμένο γίνεται με την αντίπαλη ομάδα, το προσπερνάμε, γίνεται σε εμάς και γίνεται πέναλτι. Νιώσαμε εκείνη τη στιγμή ότι οι κανόνες είναι λίγο αυθαίρετοι και αισθανθήκαμε ότι τσάμπα παίζουμε και δεν παίξαμε πολύ καλά», είπε ο Μπο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor: Θα πέσουν κορμιά λίγο πριν τον τελικό!

Survivor: Τα νεύρα του Σπαλιάρα, το…μπάνιο της Βαλαβάνη και η βόλτα με το αερόστατο [vids]

Μπο – Survivor: “Ο Αγγελόπουλος πέρασε δύσκολα…” [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε