Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Αυτό είναι το τελευταίο αγώνισμα [vid]

Survivor: Αυτό είναι το τελευταίο αγώνισμα [vid]

Με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να έχει ήδη εξασφαλίσει το “εισιτήριο” για τον ημιτελικό, Γιώργος Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιάννης Σπαλιάρας θα τα δώσουν όλα για τη δεύτερη ασυλία που τους στέλνει ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό του Survivor.

Μετά την πρώτη ατομική ασυλία που εξασφάλισε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και την απευθείας πρόκρισή του στον ημιτελικό μετά τη νίκη του επί του Ντάνου, Γιώργος Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιάννης Σπαλιάρας θα μπουν στον αγωνιστικό στίβο πιο παθιασμένοι από ποτέ για να εξασφαλίσουν τη δεύτερη ασυλία και την παρουσία τους στον ημιτελικό του Survivor.

Μια ακόμα φορά που το αγώνισμα του Survivor θα κριθεί από την καλή ισορροπία των παικτών, την ταχύτητα και φυσικά την ευστοχία στον τελικό στόχο. Οι παίκτες θα πρέπει να να μεταφέρουν ένα κομμάτι ξύλου με μια ειδική κατασκευή περνώντας από διάφορα εμπόδια και φροντίζοντας να μη φύγει το κομμάτι ξύλου. Φτάνοντας στον τελικό στόχο θα πρέπει με τα μπαλάκια που θα έχουν στη διάθεσή τους να ρίξουν τα μικρά ξύλινα τουβλάκια που είναι τοποθετημένα το ένα πάνω στο άλλο σε μικρή απόσταση απέναντί τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Εκτός από την καλή ισορροπία που μπορεί να εξασφαλίσει το προβάδισμα σε κάποιον παίκτη, το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί από την ευστοχία του Γιώργου Αγγελόπουλου, του Κωνσταντίνου Βασάλου, του Κώστα Αναγνωστόπουλου και του Γιάννη Σπαλιάρα που θα αγωνιστούν ο ένας εναντίον του άλλου, με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να μένει στον πάγκο αφού έχει ήδη περάσει στον ημιτελικό του Survivor.

Μια μικρή γεύση για το τελευταίο αγώνισμα του Survivor παίρνουμε από το αντίστοιχο αγώνισμα του τουρκικού Survivor που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Τουρκία με μεγάλο νικητή τον Ogeday, που είχε γνωρίσει την ήττα από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στα αγωνίσματα του ελληνοτουρκικού Survivor.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος στο Survivor! Με μαύρα περιβραχιόνια στο τελευταίο αγώνισμα

Survivor: Νέοι κανόνες πριν τον μεγάλο τελικό!

Survivor: Επικό γείωμα Αγγελόπουλου σε Μάριο για την ασυλία! [vid]

Τρέιλερ Survivor: Ποιος θα κερδίσει μια θέση στην “αγία” τριάδα

Survivor Βαλαβάνη: Τι είπε για Αγγελόπουλο και Βασάλο [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε