Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θάνατος στο Survivor! Με μαύρα περιβραχιόνια στο τελευταίο αγώνισμα

Θάνατος στο Survivor! Με μαύρα περιβραχιόνια στο τελευταίο αγώνισμα

Συγκλονισμένοι οι άνθρωποι της παραγωγής και οι παίκτες του ελληνικού Survivor μετά από τον ξαφνικό χαμό μέλους της παραγωγής στον Άγιο Δομίνικο.

Ο νεαρός που εργαζόταν στην παραγωγή, σύμφωνα με πληροφορίες του zappit.gr, πέθανε πριν από μερικές εβδομάδες από πνευμονία στον Άγιο Δομίνικο. Άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο, συγκλονίζοντας παραγωγή και παίκτες του ελληνικού Survivor. Η οικογένειά του μετά το τραγικό συμβάν ζήτησε από την παραγωγή του παιχνιδιού να μη γίνει καμία αναφορά στο γεγονός στα επόμενα επεισόδια.

Στο τρέιλερ για το τελευταίο αγώνισμα του Survivor, που θα χαρίσει στον νικητή την ασυλία και το “εισιτήριο” για τον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης, βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να φοράνε μαύρα περιβραχιόνια, κάτι που ίσως τελικά εξηγείται ως ένδειξη πένθους για τον τραγικό χαμό του νεαρού.

Ο θάνατος του μέλους της παραγωγής στιγματίζει το σαρωτικό Survivor λίγο πριν από το grande finale του ριάλιτι επιβίωσης. Η τραγική είδηση θανάτου ανθρώπου της παραγωγής δεν έχει μέχρι στιγμής ανακοινωθεί επίσημα, κάτι που ίσως γίνει στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Η παραγωγή φαίνεται πως τηρεί την ίδια μυστικοπαθή στάση όπως και με το σοβαρό τροχαίο που είχαν οι παίκτες των μαχητών στον Άγιο Δομίνικο, οπότε και είχαν αναγκαστεί από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα να βγάλουν ανακοίνωση ημέρες μετά το συμβάν. Τότε είχαμε δει τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει σε έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού στους διασήμους το σοβαρό τροχαίο, ενώ αργότερα οι μαχητές μίλησαν για την τρομακτική εμπειρία που έζησαν.

Ήταν το σοβαρό τροχαίο που στοίχισε την παραμονή της Ειρήνης Κολιδά στο Survivor και γύρισε στην Ελλάδα με δύο σπασμένα πλευρά. Από την άλλη πλευρά, ο συμπαίκτης της Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης συνέχισε στο ριάλιτι επιβίωσης μετά από νοσηλεία ημερών στο νοσοκομείο και έχει πλέον εξασφαλίσει το “εισιτήριο” για τον ημιτελικό του Survivor.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Επικό γείωμα Αγγελόπουλου σε Μάριο για την ασυλία! [vid]

Survivor Βαλαβάνη: Τι είπε για Αγγελόπουλο και Βασάλο [vid]

Survivor: “Εμφύλιος” πόλεμος για την ασυλία! Ο Μάριος έβαλε τα κλάματα! [vids]

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η αποχώρηση λίγο πριν τον τελικό θα συνταράξει τους πάντες

Τρέιλερ Survivor: Ποιος θα κερδίσει μια θέση στην “αγία” τριάδα

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε