Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Επικό γείωμα Αγγελόπουλου σε Μάριο για την ασυλία! [vid]

Survivor: Επικό γείωμα Αγγελόπουλου σε Μάριο για την ασυλία! [vid]

Μετά από αλεπάλληλες κούρσες ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κατάφερε να κερδίσει στον τελικό του ατομικού αγωνίσματος του Survivor τον Γιώργο Αγγελόπουλο και να εξασφαλίσει την πολυπόθητη πρώτη ασυλία.

Τα πράγματα δυσκολεύουν όσο πλησιάζουμε στο grande finale του Survivor και Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Γιάννης Σπαλιάρας τα έδωσαν όλα για μια θέση στον ημιτελικό. Μετά τη νίκη του με αντίπαλο τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας του Survivor, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης το πανηγύρισε έξαλλα καθώς εξασφάλισε και την παρουσία του στον ημιτελικό της Αθήνας την Τρίτη 4 Ιουλίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έγινε ο πρώτος παίκτης που εξασφάλισε την παραμονή του στο Survivor και το πανηγύρισε έξαλλα. Η εικόνα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη να έχει γονατίσει και να χτυπιέται στην παραλία δεν έμεινε ασχολίαστη από το μεγάλο φαβορί του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήγε στο μέρος του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη να τον συγχαρεί και του υπενθύμισε με μια επική ατάκα πως τίποτα δεν έχει τελειώσει, δηλώνοντας ουσιαστικά ανοιχτά πως παραμένει διεκδικητής του μεγάλου επάθλου.

“Μάριε, έλα σήκω, δεν κέρδισες το παιχνίδι, έλα σήκω, συγχαρητήρια” ήταν η ατάκα του Γιώργου Αγγελόπουλου στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη που τον έβλεπε να πανηγυρίζει τη νίκη του, με τους συμπαίκτες του από την ομάδα των μαχητών να σημειώνουν πως το άξιζε.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Βαλαβάνη: Τι είπε για Αγγελόπουλο και Βασάλο [vid]

Survivor: “Εμφύλιος” πόλεμος για την ασυλία! Ο Μάριος έβαλε τα κλάματα! [vids]

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η αποχώρηση λίγο πριν τον τελικό θα συνταράξει τους πάντες

Τρέιλερ Survivor: Ποιος θα κερδίσει μια θέση στην “αγία” τριάδα

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε