Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Γιατί έκοψαν την μπηχτή Αγγελόπουλου για Βαλαβάνη! [vid]

Survivor: Γιατί έκοψαν την μπηχτή Αγγελόπουλου για Βαλαβάνη! [vid]

Το μυστήριο λύθηκε! Δείτε γιατί δεν είχαμε δει στο επεισόδιο του Survivor, τις δηλώσεις του Αγγελόπουλου για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ειρήνη Κολιδά και Γιάννης Βαρδής βρέθηκαν στην εκπομπή Survivor Πανόραμα. Η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού και ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης μίλησαν έξω από τα δόντια για όλους και για όλα.

Η όμορφη παίκτρια των Μαχητών μπορεί να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από τον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο απασχολεί ακόμα τα μέσα. Η ίδια αποκάλυψε ότι λατρεύει την ομάδα της ενώ δε δίστασε να πει και την άποψή της για τον Ντάνο, που από φαίνεται δεν την βρίσκει σύμφωνη με μια μεγάλη μερίδα του κόσμου.

“Μου κάνει εντύπωση που όλοι έχουν φανατιστεί με τον Ντάνο”, δήλωσε η Ειρήνη Κολιδά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Από την άλλη πλευρά διαφορετική άποψη είχε ο Γιάννης Βαρδής. Ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης που αποδείχθηκε ότι βλέπει φανατικά το παιχνίδι μίλησε για τον Αγγελόπουλο με τα καλύτερα λόγια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

“Είναι ασυναγώνιστος, εκρηκτικός, ο πιο δυνατός παίκτης και φαβορί για τον τελικό”, είπε ο Γιάννης Βαρδής από την μεριά του. Άλλωστε, ο παίκτης των Διασήμων έχει αποδείξει ότι αγωνιστικά είναι ο παίκτης που φέρνει τις περισσότερες νίκες και ένας παίκτης που φοβούνται οι αντίπαλοί του. Μάλιστα, έχει προσαρμοστεί και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και πλέον δεν υπάρχουν κόντρες στη συμβίωση. Πόσο μάλλον που πολλά μέλη της λεγόμενης “κλίκας” των Διασήμων, έχουν αποχωρήσει.

Παράλληλα, δόθηκε και εξήγηση για τα κομμένα πλάνα του Αγγελόπουλου…

Στο τρέιλερ για το επεισόδιο του Survivor, μια μέρα μετά την ψηφοφορία όπου βγήκαν υποψήφιοι ο Μπο και ο Κοκκινάκης, είχαμε δει μια δήλωση του Γιώργου Αγγελόπουλου που στο επεισόδιο δεν την είδαμε ποτέ. Η Ελεονώρα Μελέτη εξηγεί: «Δεν κρύβεται πάντα κάτι ύποπτο ή κάτι σκοτεινό πίσω από μία απόφαση ή μια κίνηση που γίνεται. Μπορεί απλά αυτός που έχει φτιάξει το τρέιλερ να έχει άλλη δημοσιογραφική άποψη από αυτόν που κάνει το μοντάζ της εκπομπής. Μπορεί επίσης να θεώρησε ότι δεν έπρεπε να το βάλει. Ή να μην ήταν πολύ καλή η εικόνα και για να μην βλάψει την εικόνα του υπόλοιπου επεισοδίου να αποφάσισε να το βγάλει. Εμείς εν πάση περιπτώσει το έχουμε και σας το παίζουμε uncut».

Ολόκληρη η δήλωσή του:

«Πέρα από τα αγωνιστικά και τα έπαθλα που προκύπτουν από τις νίκες, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνονται στην παραλία. Θεωρώ ότι όλοι βοηθάμε, αλλά κάποιοι βοηθάμε περισσότερο, κάποιοι λιγότερο. Η Βαλαβάνη είναι αυτή η οποία στην συμβίωση βοηθά λιγότερο από τους υπόλοιπους. Ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος που στην συμβίωση έχει αναλάβει τη μαγειρική του ρυζιού ή του φακόρυζου, αλλά θεωρώ ότι βοηθά λιγότερο από τον Μπο. Οπότε κάπως έτσι τα έχω στο μυαλό μου και σύμφωνα με αυτά τα κριτήρια ψήφισα τον Κώστα γιατί ο Μπο είναι πιο πρόθυμος ή πιο ενεργός ή ενεργοποιημένος και στη συμβίωση και έχει μεγάλη βελτίωση και στα αγωνιστικά. Η Βαλαβάνη είναι κακή στα αγωνιστικά και θεωρώ ότι σε σχέση με τον Κώστα θα έπρεπε να μείνει».

Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο του Survivor; Ποια ομάδα θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο; Πώς θα επηρεάσει την ομάδα των Διασήμων η αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη; Θα λυθεί μια για πάντα η κόντρα Διάσημων και Μαχητών; Πώς θα σχολιάσουν τις αλλαγές στον τρόπο αποχώρησης; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες στις 4 Ιουνίου και ώρα 21:00.

Διαβάστε επίσης:

Αγγελόπουλος Survivor: Έκοψαν το άδειασμα στη Βαλαβάνη! Χαμός στο ίντερνετ! [vid]

Survivor: Επικό βίντεο για άφθονο γέλιο – Γιαννούλα εναντίον Ευτέρπης και… challenge accepted [vid]

Survivor Κοκκινάκης: Τα χώνει κανονικότατα σε Σπαλιάρα και Χρανιώτη! [vid]

Αγγελόπουλος Survivor: Επική γκριμάτσα για Βαλαβάνη που δεν πρόσεξε κανείς [vid]

Τρέιλερ Survivor: Νέα δεδομένα μετά την αποχώρηση Κοκκινάκη [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε