Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Η ανάρτηση της Ζωής Τζάνη μετά τη συγκίνηση του Σπαλιάρα στο έπαθλο [pic]

Survivor: Η ανάρτηση της Ζωής Τζάνη μετά τη συγκίνηση του Σπαλιάρα στο έπαθλο [pic]

Η συγκίνηση του Γιάννη Σπαλιάρα με το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor, ήταν μεγάλη. Τι ανήρτησε μετά το βίντεο, η Ζωή Τζάνη.

Παρά το αρχικό προβάδισμα των Διασήμων, τελικά οι Μαχητές ήταν αυτοί που κατάφεραν χθες στο Survivor, να νικήσουν το έπαθλο. Δείτε τη συγκίνηση του Γιάννη Σπαλιάρα όταν είδε βίντεο από την σύντροφό του, Ζωή Τζάνη και τι ανήρτησε αυτή στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το σκορ διαμορφώθηκε σε 10 – 6, χάρη στην ευστοχία του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη ενάντια στον Μπο, από την ομάδα των Διασήμων. Εξαιρετική επίδοση όμως χθες είχε και το γνωστό μοντέλο, αφού κατάφερε σε μία αναμέτρησή του να νικήσει τον πιο δυνατό παίκτη του Survivor και φαβορί για τον τελικό, Γιώργο Αγγελόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Όλοι οι Μαχητές συγκινήθηκαν με το έπαθλο επικοινωνίας, αφού έχουν να δουν τους αγαπημένους τους φίλους εδώ και τέσσερις μήνες. Ο μισθοφόρος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του με το βίντεο από την αγαπημένη του σκυλίτσα, αλλά και αμήχανος φάνηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με το βίντεο από την σύντροφό του.

Ιδιαίτερα συγκινημένος όμως ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας με το βίντεο της Ζωής Τζάνη. Ο διάσημος… Μαχητής μετά από ερώτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου, παραδέχτηκε on camera ότι στο βίντεο είναι η κοπέλα του. Η Σάρα Εσκενάζυ επεσήμανε ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας συνέχεια μιλάει για αυτήν και όταν βγουν πρέπει να πάνε για καφέ οι τρεις τους. Από την άλλη μεριά, το γνωστό μοντέλο δήλωσε αργότερα στις κάμερες του Survivor, ότι ήταν το πιο ωραίο έπαθλο επικοινωνίας έως τώρα, και ότι νιώθει ότι έχει περάσει πάρα πολύ καιρός από τότε που έχει να δει τους φίλους και το κορίτσι.

Δείτε τη συγκίνησή του στο 12:18:

Λίγο μετά τη μετάδοση του επάθλου επικοινωνίας, η όμορφη σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της με έξω την πλάτη και μία με το νέο της μαλλί:

 

#iminlovewithmyhair#lionsneverdie #myconos_island #turnoffthelight #turnoffthelight #

A post shared by Ζoe Tzani Live lovetrain (@zoetzani7777) on

 

#turnoffthelight #lionsheart #myconos_island #lionsheart #lionsneverdie #artistoninstagram #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ζoe Tzani Live lovetrain (@zoetzani7777) στις

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε συγκινηθεί με το έπαθλο επικοινωνίας, αφού στο παρελθόν είχε δεχτεί και μήνυμα από την σύντροφό του, personal trainer. Δείτε τι του είχε στείλει εδώ.

Διαβάστε επίσης: 

Survivor τρέιλερ: Διπλό επεισόδιο με ασυλία και αποχώρηση μαζί! [vid]

Survivor: Το τραγούδι Ντάνου-Βαλαβάνη, το μήκος του…λουκάνικου και το έπαθλο επικοινωνίας [vids]

Χούτος, Χανταμπάκης, Κοκκινάκης – Survivor: Χαμός για τη selfie σε βενζινάδικο!

Βασάλος – Survivor: Το ειρωνικό γέλιο στον Αγγελόπουλο που δεν πρόσεξε κανείς! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε