Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Survivor Ημιτελικός: Η αποχώρηση του Βασάλου, η αμφιλεγόμενη αγκαλιά της Σόφης και το beaute της Λάουρας! [vids]

Survivor Ημιτελικός: Η αποχώρηση του Βασάλου, η αμφιλεγόμενη αγκαλιά της Σόφης και το beaute της Λάουρας! [vids]

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Γιώργος Αγγελόπουλος είναι οι δύο φιναλίστς του μεγάλου τελικού του Survivor. Από συγκινητικά βίντεο έως και αστείες στιγμές, τα είδαμε όλα χθες!

Γέλια, δάκρυα, αμηχανία, συγκινήσεις και μία αποχώρηση λίγο πριν τον τελικό. Πού όλα αυτά; Στον ημιτελικό του Survivor στο Άλσος Βεϊκου. Τρεις φιναλίστς, μία νέα ψηφοφορία και δύο παίκτες που θα διεκδικήσουν τα 100.000 ευρώ.

Γιώργος Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έκατσαν στα σκαμπό, αφού δύο από αυτούς θα πέρναγαν στον μεγάλο τελικό.  Μπροστά τους ο Σάκης Τανιμανίδης και πίσω στον πάγκο, βρέθηκαν όλοι οι προηγούμενοι παίκτες του Survivor, τόσο από την ομάδα των Μαχητών όσο από την ομάδα των Διασήμων (ναι, ακόμα και ο “άνεργος” των Μαχητών που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς).

Η αγκαλιά της Σόφης και το… φιλί του Ιούδα

Τα social media πήραν αμέσως  “φωτιά” όχι λόγω της αγωνίας για το αποτέλεσμα, αλλά για την Σόφη Πασχάλη. Όταν μπήκε για πρώτη φορά στη σκηνή ο Ντάνος, χαιρέτησε όλους τους παίκτες. Όταν έφτασε η στιγμή να χαιρετήσει την πρώην παίκτρια, η ίδια ήταν πολύ διαχυτική, γεγονός που ενόχλησε το τηλεοπτικό κοινό. Η Σόφη Πασχάλη κατά την αποχώρησή της από το Survivor, είχε κάνει λόγο για “νίκη του ψέματος και της αδικίας” και αναφερόταν εμμέσως στον Ντάνο. Στον ημιτελικό, η στάση της απέναντί του ήταν τελείως διαφορετική. Η αγκαλιά τους ήταν η έκπληξη της βραδιάς, αν σκεφτούμε ότι πριν λίγο καιρό που η ίδια είχε αποχωρήσει, δεν ήθελε ούτε καν να τον αγκαλιάσει.

Οι οικογένειες των τριών φιναλίστς

Την “τούμπανο” οικογένεια του Βασάλου την είχαμε δει στο επεισόδιο του προημιτελικού, την οικογένεια όμως των άλλων δύο φιναλίστς, όχι. Έτσι, το χθεσινό επεισόδιο “άνοιξε” με το βίντεο της οικογένειας του Ντάνου. “Τελείωσε, είσαι πάλι μαζί μας. Σε βλέπω, δεν χρειάζεται να πω κάτι”, είπε συγκινημένη η μητέρα του Ντάνου. Μετά το βίντεο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν φανερά βουρκωμένος, αφού είχε να τους δει πέντε ολόκληρους μήνες και έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι με τη μητέρα του έχει πολύ στενή σχέση (και ας μην κέρδισε στο τελευταίο κουίζ).

Ακολούθησε το βίντεο με την οικογένεια του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη που ταξίδεψε από την Κύπρο για να τον δει από κοντά. “Σε βλέπαμε και σε καμαρώναμε, οι πέντε μήνες μας φάνηκαν χρόνια”, ήταν το πρώτο πράγμα που είπε η μητέρα του μόλις τον αντίκρισε. “Αυτές οι αγκαλιές μου έλειψαν περισσότερο από όλα. Είμαι ευγνώμων που έχω τέτοια οικογένεια και αυτή ήταν που με κράτησε μέσα στο παιχνίδι”, δήλωσε αργότερα ο “τρελός Κύπριος” συγκινημένος.

Το “κομμωτήριο” της Λάουρας

Και από τη συγκίνηση, πήγαμε στο γέλιο… Άφθονα δάκρυα γέλιου “έπεσαν” με το αστείο βιντεάκι από σκηνές που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα στο Survivor. Τα τραγούδια, τα πειράγματα και τα γέλια των παικτών απέδειξαν ότι υπήρχαν πολλά ακόμα που δεν είχε την ευκαιρία να δει το τηλεοπτικό κοινό. Ιδιαίτερη μνεία έκαναν στο…beaute της Λάουρας, που επιμελόταν τα μαλλιά των κοριτσιών. Μέσα στις κακουχίες και την πείνα, το πιο σημαντικό ήταν ότι τα κορίτσια είχαν ωραίες κοτσίδες στα μαλλιά από τα χεράκια της Λάουρας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ντάνος και Μάριος στον τελικό

Όσο χαλάρωνε το κλίμα, η αγωνία των τριών φιναλίστς αυξανόταν συνέχεια. Μετά από πολλές ώρες και μια τεράστια ανταπόκριση του κοινού στην ψηφοφορία, ανακοινώθηκε ότι Μάριος και Ντάνος πέρασαν στον τελικό, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο πίσω τους τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Αγγελόπουλος γεύτηκε την αποθέωση ενός νικητή. Αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι περνά στην επόμενη φάση, καταχειροκροτήθηκε, αγκαλιάστηκε από μικρούς και μεγάλους και όλοι ζήσαν στιγμές τελικού πριν την ώρα του! Τίποτα όμως δεν είναι ακόμα δεδομένο…

Ένα ταξίδι που φτάνει στο τέλος του με όλο το “πλήρωμα” ενωμένο και έναν τυχερό “καπετάνιο”… Ποιος θα είναι απόψε ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ; Μετά από πέντε μήνες γεμάτους εντάσεις και ανατροπές, η απάντηση θα δοθεί σήμερα στις τηλεοπτικές μας οθόνες στις 21:00.

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor 4/7: Χαμός! Όλοι οι παίκτες στον ημιτελικό!

Survivor: Η selfie που έβαλε φωτιά στο ίντερνετ!

Survivor Βασάλος: Κλάψτε ελεύθερα! Τα σχόλια για την “τούμπανο” οικογένειά του

Survivor – Βαλαβάνη: Για ποιον έκανε καρδούλες στην άμμο [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε